aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTo νέο «δεκάρι» της Ομόνοιας και η «κόντρα» με ΑΠΟΕΛ

To νέο «δεκάρι» της Ομόνοιας και η «κόντρα» με ΑΠΟΕΛ

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της απόκτησης του Χουάν Αλμπίν από την Ομόνοια. Ο Ουρουγουανός επιτελικός μέσος είναι ο εκλεκτός των Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα για τη θέση του «μαέστρου» στη μεσαία γραμμή.

Τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Ομόνοιας «ζύγισαν» αρκετά τα δεδομένα για την απόκτηση επιτελικού και κατέληξαν στον Αλμπίν, ο οποίος θήτευσε για  εφτά χρονιές στη Λα Λίγκα με τις φανέλες των Χετάφε (116 συμμετοχές)  και Εσπανιόλ  (13 συμμετοχές).

Διαβάστε επίσης: Χουάν Αλμπίν το νέο «δεκάρι» της Ομόνοιας! (vid)

Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος άσος αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μετεγγραφής. Το ΓΣΠ δεν είναι άγνωστο για τον Αλμπίν, καθώς ο Ουρουγανός αγωνίστηκε με τα χρώματα της Χετάφε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ τον Αύγουστο του 2010 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: «Ποθούσαν» στην Παραγουάη τον Αλμπίν, τούς πρόλαβε ο Γκόμεθ;

Ο Αλμπίν αγωνίστηκε σε όλο τη διάρκεια της αναμέτρησης που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 στην παράταση (1-0 ο ΑΠΟΕΛ στο 90’) και τους Ισπανούς να παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ