aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο μηδέν παθητικό και τα τρωτά σημεία του ΑΠΟΕΛ

Το μηδέν παθητικό και τα τρωτά σημεία του ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το Παραλίμνι διαθέτει (μαζί με την Αλκή) τη χειρότερη αμυντική επίδοση του πρωταθλήματος. Σε οκτώ παιχνίδια δέχθηκε 18 γκολ, κάτι που φανερώνει και τον λόγο που η ομάδα δεν βρίσκεται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Μόνο σε δύο αναμετρήσεις οι «βυσσινί» κράτησαν το μηδέν παθητικό, με αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις να πάρουν τη νίκη. Συμπέρασμα; Όποτε το συγκρότημα του Αντρέ Πάους δεν δέχεται γκολ, κερδίζει. Και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και στον επικείμενο αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο «Τάσσος Μάρκου».

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν είναι άτρωτοι, έχουν αδυναμίες και εκεί θα επιδιώξει να τους «χτυπήσει» το Παραλίμνι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα διαφανεί ποια θα είναι τα αγωνιστικά προβλήματα των «βυσσινί». Αγώνα δρόμου κάνει ο Ριέρα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με την Αλκή, δύσκολα θα προλάβει ο Ενόχ, ο οποίος ακόμη δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός πλάνων είναι ο Κοσμά λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο προηγούμενο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ