aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το μενού έχει δύο ντέρμπι!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία για την 3η αγωνιστική στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας, με τη μια να είναι το ντέρμπι… ονομάτων, αλλά και μεγάλης σημασίας ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και στον Απόλλωνα.

Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα ξεκινήσει στις 16:30. Μισή ώρα αργότερα (17:00) το Παραλίμνι, η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος υποδέχεται στο Αυγόρου την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Μια νίκη και μια ήττα είναι ο απολογισμός τους. Ωστόσο, τη στιγμή που ο Απόλλων έχει παρουσιάσει δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα στα ισάριθμα παιχνίδια του, ο ΑΠΟΕΛ έχει μια μεγαλύτερη σταθερότητα. Βέβαια, ούτε οι γαλαζοκίτρινοι ούτε και οι γαλάζιοι θέλουν να χάσουν και άλλο έδαφος στη μάχη της πρωτιάς, αλλά αυτό θα συμβεί για τον έναν εκ των δύο με το που θα ακουσθεί η κόρνα…

Η έδρα είναι το στοιχείο που ευνοεί τον ΑΠΟΕΛ και του δίνει μικρό προβάδισμα στις προβλέψεις. Όμως ο απρόβλεπτος Απόλλων, έχει σημειώσει νίκες μέσα στο Λευκόθεο κατά τα τελευταία χρόνια, κάτι που θα προσπαθήσει να… επαναλάβει.

enp-zakis-papadopoulos2ΕΝΠ-ΑΕΚ: Πριν από το πρώτο τζάμπολ του φετινού πρωταθλήματος, οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι το Παραλίμνι θα είναι η… σταχτοπούτα και η ΑΕΚ, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Να όμως που η μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων, φέρει την Ένωση να εντυπωσιάζει και αυτήν της Λάρνακας, να προβληματίζει.

Παρόλα αυτά στο Παραλίμνι… αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι για να πουν τη λέξη φαβορί. Η ΑΕΚ έχει την ικανότητα και την εμπειρία να δώσει τέλος στην εντυπωσιακή πορεία της Ένωσης. Άλλωστε μια δεύτερη ήττα σε τρεις αγώνες, θα είναι ένας βαρύς απολογισμός για τους Λαρνακείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ