aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο μεγαλύτερο συμβόλαιο επί εποχής Μαρινάκη

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο επί εποχής Μαρινάκη

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Oσκαρ Καρντόσο είχαν ευτυχή κατάληξη και ο Παραγουανός επιθετικός υπέγραψε στην ομάδα του Πειραιά, πραγματοποιώντας τη μεταγραφή του καλοκαιριού έστω και την τελευταία μέρα του Αυγούστου.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο διεθνής στράικερ θα γίνει ο πιο καλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει κάτι παραπάνω από δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λατινοαμερικάνο επιθετικό. Αν μάλιστα ο Καρντόσο πιάσει τα μπόνους που υπάρχουν στο συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», τότε θα φτάσει σ’ ένα ποσό κοντά στα 2,3 εκατ. ευρώ και αυτό φανερώνει και το πόσο σκληρή ήταν η διαπραγμάτευση των πρωταθλητών Ελλάδος με την πλευρά του Παραγουανού στράικερ.

Ο Ολυμπιακός έκανε όντως τη διαφορά προσφέροντας ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο στον Καρντόσο, με αποδοχές που δεν είχαν παίκτες όπως ο Σαβιόλα, ο Ριέρα, ακόμα και ο Εστεμπάν Καμπιάσο. Οι δύο Αργεντίνοι και ο Ισπανός είχαν συμβόλαιο κοντά στα δύο εκατ. ευρώ, κανείς εκ των τριών όμως δεν τα ξεπερνούσε όπως ο Καρντόσο και αυτό δείχνει και τον βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έδειξαν πάντως τις δύο τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου πως ήταν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση του Παραγουανού φορ, ακόμα και αν χρειαζόταν να δώσουν… κάτι παραπάνω. Ενώ λοιπόν το συμβόλαιο που θα έδινε ο Ολυμπακός στον Νιλμάρ, αν ο Βραζιλιάνος ερχόταν στην Ελλάδα, θα ήταν 1,5 εκατ. ευρώ, αυτό του Καρντόσο είναι πολύ υψηλότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ