aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ δεν είναι οι απώλειες βαθμών...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ δεν είναι οι απώλειες βαθμών…

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Το 2019 δεν θα κλείσει όπως θα το ήθελαν στον ΑΠΟΕΛ, καθώς οι περσινοί πρωταθλητές έχασαν από την ΑΕΛ και συνάμα έχασαν και έδαφος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η διαφορά όμως στη βαθμολογία μοιάζει διαχειρίσιμη στο στρατόπεδο του Αρχαγγέλου, αφού πολλές φορές στο παρελθόν βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση και σε χειρότερη, καταφέρνοντας όμως να μετατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα.

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο απ’ όλα τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι η εικόνα που βγάζει η ομάδα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Δημιουργία; Μηδέν! Όπως φάνηκε τόσο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όσο και στον αγώνα με την ΑΕΛ, απέναντι δηλαδή σε ομάδες με αμυντικογενείς προπονητές  όπως είναι οι Πάμπος Χριστοδούλου και Ντούσαν Κέρκεζ, ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις… Ακόμα και με την Ομόνοια, σε ένα παιχνίδι όπου οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχασαν, έφτιαξαν φάσεις, μετρημένες στα δάκτυλα ενός χεριού.

Ο Ντε Βινσέντι είναι σε… κακό φεγγάρι και ποδοσφαιριστής με παρόμοια χαρακτηριστικά του δεν υπάρχει στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ή μάλλον είναι ο Ζαχίντ που ανήκει στο ρόστερ των γαλαζοκίτρινων αλλά δόθηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό. Λείπει η φαντασία, ο ποδοσφαιριστής που θα δώσει μία κάθετη πάσα, θα απελευθερώσει τους επιθετικούς και θα δώσει ώθηση στους υπόλοιπους.

Ο Λούκας Χατζήλουκας ή καλύτερα ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα που μοιάζει πολύ μεγάλο αυτή τη στιγμή. Και αυτό γιατί θα κληθεί να αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές κλειστές άμυνες όπως της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ