aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο μάδημα της μαργαρίτας με Ποτέ

Το μάδημα της μαργαρίτας με Ποτέ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Οι Τούρκοι (λένε) θέλουν τον Ποτέ, τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση επιθετικού (Ρεζά Γκουτσανετζχάντ).

Όσο κι αν η διοίκηση Πετρίδη υποστηρίζει πως, μπορεί να συζητήσει την παραχώρηση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά (όπως έκανε στην περίπτωση Εμπεσίλιο), η περίπτωση με τον 34χρονο επιθετικό από το Μπενίν κάπου δεν «κολλά», δεν «δένει», όπως λέμε, αφού οι Τούρκοι μόνο λόγια και δηλώσεις κάνουν, ακόμα και αν πραγματικά (όπως λένε) ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή.

Η ψιθυρολογία είναι φυσικό να δίνει και να παίρνει και κάποιοι θέλουν τον Ποτέ να «ψάχνεται» για να την «κάνει» για Τουρκία (όπου είχε κάνει πολύ καλή σεζόν πριν έρθει στον ΑΠΟΕΛ), τη στιγμή που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Πάντως, παρά την έντονη φημολογία που ξέσπασε στην Τουρκία, στον ΑΠΟΕΛ δεν έχει έρθει καμία πρόταση για τον επιθετικό από τον Μπενίν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ