aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο κοινό επίμαχο σημείο που «έφαγε» Τραμετσάνι και Μπέιν

Το κοινό επίμαχο σημείο που «έφαγε» Τραμετσάνι και Μπέιν

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πολλά κοινά σημεία έχουν οι δυο αποδεσμεύσεις των Μάριο Μπέιν και Πάολο Τραμετσάνι. Και οι δύο  απομακρύνθηκαν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ πριν από επαναληπτικούς αγώνες του γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο μεν Ολλανδός με την Βιτορούλ το καλοκαίρι του 2017 και ο δε Τραμετσάνι δύο χρόνια αργότερα παραμονές της αναμέτρησης με την Καραμπάχ.

Έχουμε και λεμέ: η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έκανε και στους δυο αποδεκτά τα οποία αιτήματα είχαν για ενίσχυση της ομάδας. Και οι δυο έχασαν σχεδόν στους πρώτους αγώνες, ο Μπέιν με κατεβασμένα χέρια από τους νεαρούς της Βιτορούλ σε μια μνημειώδη άσχημη εμφάνιση των πρωταθλητών, αφού εκείνο το βραδύ ο ΑΠΟΕΛ δεν έφτιαξε καμία τελική προσπάθεια.

Ο Τραμετσάνι στον πρώτο αγώνα με την Καραμπάχ παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν για να κατασκοπέψει τους Αζέρους δεν ήταν προετοιμασμένος για τον αγώνα του ΓΣΠ. Ο Ιταλός δεν είχε plan B για να αντιδράσει και έμεινε εκτεθειμένος από τους ταχύτατους εξτρέμ της Καραμπάχ.

Αυτό όμως που ενόχλησε, ίσως περισσότερο τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, είναι πως ο Πάολο Τραμετσάνι μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα στον επαναληπτικό μη μπορώντας ουσιαστικά να αντιληφθεί πως με την ίδια τακτική ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει πολλές πιθανότητες στο Μπακού.

Το ίδιο είχε κάνει και ο Μάριο Μπέιν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Βιτορούλ. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με τους Ρουμάνους είπε πως ήταν μια καλή εμφάνιση από τον ΑΠΟΕΛ, προσθέτοντας τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τους διοικούντες των γαλαζοκιτρίνων να αποφασίσουν την απομάκρυνσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ