aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο κεφάλαιο επιθετικός παραμένει στο «κάδρο» του ΑΠΟΕΛ

Το κεφάλαιο επιθετικός παραμένει στο «κάδρο» του ΑΠΟΕΛ

Ανοικτό εξακολουθεί να παραμένει το κεφάλαιο της επιθετικής ενίσχυσης στον ΑΠΟΕΛ και όσο κι αν κόπασε ο «θόρυβος» γύρω από ονόματα και υποψήφιους αυτό δεν σημαίνει πως έπαψε να υφίσταται και το ενδιαφέρον.

Οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού σε συνεργασία με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ εξετάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση διάφορες περιπτώσεις, ενώ βρίσκονται σε αναμονή με κάποιες άλλες ανάμεσα στις οποίες κι αυτές των Βιέιρα (που εξακολουθεί να αναζητά κάποιο καινούργιο ευρωπαϊκό σταθμό) και Κόντε (τον οποίο «πολιορκούν» και άλλες ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Τέλος ο Κόντε για τον ΑΠΟΕΛ;

Η παραχώρηση του Εμπεσίλιο έφερε στο ταμείο την εισροή ενός πολύ σημαντικού ποσού (650.000 ευρώ), μέρος του οποίου θα επενδυθεί στην απόκτηση επιθετικού. Από την άλλη, η τεχνική ηγεσία και οι παράγοντες της ομάδας δεν δείχνουν να βιάζονται για να προσθέσουν στο ρόστερ τον επιθετικό, που όπως έχουμε ξαναγράψει, θέλουν να κάνει τη διαφορά.

Στο υπάρχον έμψυχο υλικό βρίσκονται οι Ντελατόρε και Ποτέ, οι οποίοι θα επωμισθούν όπως όλα δείχνουν το βάρος στους αγώνες με τη Σούντουβα και στον 2ο προκριματικό (εφόσον ο ΑΠΟΕΛ περάσει) τότε θα φορτσάρει για την απόκτηση επιθετικού που θα πλαισιώσει τους δύο προαναφερθέντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ