aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο κατόρθωμα του Μέσι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που διέψευσε τον Πελέ (vid)

Το κατόρθωμα του Μέσι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που διέψευσε τον Πελέ (vid)

Το one man show του Λιονέλ Μέσι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ το 2014, θυμήθηκε η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα givemesport.com. Θυμίζουμε εκείνο το βράδυ για τη φάση των ομίλων, η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει με 4-0 τους γαλαζοκίτρινους στη Λευκωσία με χατ – τρικ του Αργεντίνου σταρ.

Ματς που προφανώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχε ξεχάσει ο Πελέ όταν δήλωνε για τον Μέσι, ότι σουτάρει μόνο με το ένα πόδι…

Το δημοσίευμα:

Ενώ ο Πελέ έχει επαινέσει ανοικτά κατά καιρούς τον σταρ της Μπαρτσελόνα, ξεκάθαρα δεν είχε διάθεση για φιλοφρονήσεις πριν από τρία χρόνια, όταν ουσιαστικά χαρακτήρισε τον Μέσι ως… πόνι που ξέρει μόνο ένα κόλπο ξέρει να κάνει.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει τότε για τη σύγκριση μεταξύ του ιδίου και του Μέσι: «Πως μπορείτε να κάνετε συγκρίσεις μεταξύ ενός άνδρα που ηγείται της μπάλας, σουτάρει και με το αριστερό και με το δεξί, με έναν άλλο που σουτάρει μόνο με το ένα πόδι, έχει μόνο μια ικανότητα και δεν ηγείται της μπάλας;»

Το χατ – τρικ του Μέσι με το «κακό» του πόδι

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ με επίδειξη επιθετικού ενστίκτου μπροστά από τον τερματοφύλακα, πρωτού δημιουργήσει ένα από τα κλασικά του τελειώματα με τσίμπημα της μπάλας για το δεύτερο του γκολ, αν και με το δεξί του πόδι.

Αλλά ο Μέσι άφησε το καλύτερο για το τέλος, αποδεικνύοντας ότι οι συνάψεις του ποδοσφαιρικού του εγκεφάλου «πυροβολούν» με την ταχύτητα του ήχου. Χρησιμοποίησε την παγίδα οφσάιντ του ΑΠΟΕΛ σαν… μαριονέτα για να σκοράρει το τρίτο του.

Ενδιαφέρον; Φυσικά, οπότε φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στα αριστουργήματα του Μέσι εκείνο το βράδυ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πελέ είχε ξεχάσει τη συγκεκριμένη παράσταση όταν άρχισε να μιλά αρνητικά γι’ αυτόν.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ