aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο... καμπανάκι του Λοπετέγκι ενόψει ΑΠΟΕΛ και η υπενθύμιση

Το… καμπανάκι του Λοπετέγκι ενόψει ΑΠΟΕΛ και η υπενθύμιση

Ο στόχος της Σεβίλλης είναι η νίκη. Αυτό ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Γιούλεν Λοπετέγκι, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως «θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον πιο δυνατό αντίπαλο από τους τρεις στους ομίλους» και φρόντισε να υπενθυμίσει πως εκτός από τους τρεις βαθμούς «υπάρχει το πρεστίζ και το χρηματικό έπαθλο». Ο 53χρονος κόουτς αναφέρθηκε και στην αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, λέγοντας πως παρά αυτό εξακολουθεί να «είναι μια ομάδα με δυνατά σημεία και έβαλε σε σοβαρούς μπελάδες τον Άγιαξ, οπότε θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και φιλοδοξία»

Μετά από ερώτηση ανέφερε ότι θα δώσει ευκαιρίες σε κάποιους νεαρούς παίκτες που είχαν λιγότερες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα, αλλά τόνισε πως «δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται. Όταν παίξει ο συναγερμός πρέπει να είσαι έτοιμος να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου». Κλείνοντας ανέφερε πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ