aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «γνώθι σ' αυτόν» του Τάαμαρι που... αλλάζει τον ΑΠΟΕΛ

Το «γνώθι σ’ αυτόν» του Τάαμαρι που… αλλάζει τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Όταν ένας παίκτης, στην προκειμένη περίπτωση ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι, δηλώνει πως «ο κόσμος περίμενε πολλά από εμένα, επέστρεψα και ευτυχώς πάω καλά», πάει να πει πως έχει αυτογνωσία. Ξέρει ο Ιορδανός εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ ότι ειδικά φέτος δεν έχει προσφέρει ούτε το ελάχιστο απ’ όσα μας έχει δείξει ότι μπορεί, από την προηγούμενη σεζόν και η εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Πάφος FC ήταν μακράν η καλύτερη φετινή.

Γκολ και ασίστ από τον 22χρονο άσο των «γαλαζοκιτρίνων», ο οποίος πήρε «ένεση ψυχολογίας» μετά το τέλος του αγώνα, όταν άκουσε τους οπαδούς να φωνάζουν το όνομά του. «Είναι ωραίο ο κόσμος να φωνάζει το όνομά σου», είπε με την ταπεινότητα που τον διακρίνει. Ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός, πέρασε πολλά το τελευταίο διάστημα, και όλα από του… κεφαλιού του, καθώς θυμίζουμε ότι τιμωρήθηκε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και έχασε το σημαντικό ματς με την Καραμπάχ.

Διαβάστε επίσης: Κάποια πράγματα δεν άρεσαν στον Ντολ: «Λες και κάτι φοβόμαστε»

Η απουσία του ήταν σημαντική σε εκείνο το παιχνίδι, όμως η παρουσία του, και μάλιστα η καλή, στο επόμενο ευρωπαϊκό με αντίπαλο τη Ντουντελάνζ είναι πολύ πιο σημαντική. «Θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς την Πέμπτη και ο κόσμος θα είναι ξανά χαρούμενος με τον Μούσα», ήταν το μήνυμα που έστειλε, κάτι που δείχνει πόσο διψασμένος είναι για να κερδίσει ξανά τους οπαδούς, οι οποίοι περιμένουν είναι η αλήθεια, πολλά, πάρα πολλά από αυτόν.

Διαβάστε επίσης: Η παραδοχή του Τάαμαρι μετά την Πάφο και η υπόσχεση που έδωσε

Κακά τα ψέματα ο… Μέσι της Ιορδανίας είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του ΑΠΟΕΛ. Και το ανέβασμά του ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ