aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUETo γκολ του Αστίθ δεν αποσόβησε την «σφαλιάρα», ξανά τυχερός ο Εμπεσίλιο

To γκολ του Αστίθ δεν αποσόβησε την «σφαλιάρα», ξανά τυχερός ο Εμπεσίλιο

Θύμα έκπληξης έπεσε στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Λέγκια Βαρσοβίας. Η πολωνική ομάδα αποκλείστηκε από την Σπάρτακ Τρνάβα, παρά τη νίκη της με 1-0 στην Σλοβακία καθώς στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε με 2-0.

Το γκολ των Πολωνών πέτυχε ο Ινιάκι Αστίθ στο 63’,  ενώ η Λέγκια αγωνίστηκε για σχεδόν 50’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βέσοβιτς. Η Λέγκια ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και έτσι η Σπάρτακ Τρνάβα πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τον Ερυθρό Αστέρας του Λορέντζο Εμπεσίλιο.

Διαβάστε επίσης: Στέλνουν Μανιέρο στον ΑΠΟΕΛ οι Ιταλοί!

Οι Σέρβοι επικράτησαν με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι της Σούντουβα και μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσουν την πρόκριση. Ο αποκλεισμός της Λέγκια θεωρητικά ευνοεί τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος θυμίζουμε ότι απέφυγε τον ΑΠΟΕΛ εξαιτίας του «στραπάτσου» των γαλαζοκιτρίνων με την Σούντουβα.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα έχει τους περισσότερους οπαδούς (αποτελέσματα έρευνας)

Δείτε το γκολ του Αστίθ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ