aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Το γκολ του ΑΠΟΕΛ ήταν με χέρι, ντροπή αν δεν μείνουμε»

«Το γκολ του ΑΠΟΕΛ ήταν με χέρι, ντροπή αν δεν μείνουμε»

Ευχαριστημένοι με την παρουσία της Ένωσης στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (2-2), αλλά απογοητευμένοι με τον αποκλεισμό παρά την υπερπροσπάθεια δηλώνουν οι «βυσσινί». Μιλώντας στο τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης, Κωνσταντίνος Φάνου, άφησε παράπονα και για τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Όπως εξελίχθηκε το παιγνίδι πιστεύω δικαιούμασταν την πρόκριση. Μας προβλημάτισαν αρκετά πράγματα. Το γκολ του ΑΠΟΕΛ θέλω να το ξαναδώ, είναι με αμφισβητούμενο χέρι. Πρέπει να συμμαζέψουμε την χρονιά με την παραμονή στην κατηγορία. Αν αυτή η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία δεν γνωρίζω ποια το αξίζει. Τα δώσαμε όλα, υπήρξε και κούραση. Σίγουρα θα είναι παιγνίδι σταθμός για την Ένωση το επόμενο. Εγώ σήμερα κρατάω την ποιότητα που δείξαμε. Δεν περίμενα να έχουμε τέτοια παρουσία. Την ευκαιρία του Ουντόζι θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Είναι ντροπή για εμάς αν αυτή η ομάδα δεν παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Αυτή η ομάδα δικαιούται και αξίζει μια άνετη παραμονή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ