aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο focus του ΠΑΟΚ στο Αλ-Τάαμαρι και τα δύο βασικά εμπόδια

Το focus του ΠΑΟΚ στο Αλ-Τάαμαρι και τα δύο βασικά εμπόδια

Στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο φουλ τις μηχανές για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας και εξετάζουν ήδη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα ελλαδικά δημοσιεύματα που θέλουν τους «ασπρόμαυρους» να ενδιαφέρονται για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι. Ρεπορτάζ από την έντυπη έκδοση της Metrosport (5/1) αναφέρεται και πάλι στον ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Ιορδανό εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ. Το παραθέτουμε αυτούσιο…

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Οι 258 μέρες του Ζαχίντ των €2.000.000

Στις πρώτες συζητήσεις που είχαν γίνει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου στον ΠΑΟΚ, είχε καταγραφεί-όπως είχε αποκαλύψει η «M»-η ανάγκη εξεύρεσης ενός εξτρέμ με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και έφεση στο σκοράρισμα. Πάνω σ’ αυτή τη λογική, ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο έχουν κάνει focus στην Τούμπα είναι ο Ιορδανός διεθνής (21 συμμετοχές, ένα γκολ) Μούσα Αλ Τάμαρι του ΑΠΟΕΛ. Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος, ύψους 1,75μ., άσος κάνει εξαιρετική σεζόν στην κυπριακή ομάδα (μετρά ήδη 7 γκολ και μία ασίστ σε 19 επίσημες συμμετοχές) και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Aπό πού ήρθε αυτός ο ΚΥΡΙΟΣ (Τραμετσάνι);

Η περίπτωσή του έχει χαρακτηριστεί αξιόλογη, όμως, υπάρχουν δύο σημαντικά εμπόδια στο να προχωρήσει άμεσα για τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο και βασικότερο είναι οι απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ για να τον παραχωρήσει. Στην Κύπρο γράφεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης ζητά πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει (και μάλιστα όχι τώρα, αλλά το καλοκαίρι). Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η κυπριακή ομάδα έχει ως αφετηρία στις διαπραγματεύσεις της για τον παίκτη πολύ υψηλότερο ποσό, που ενδεχομένως προσεγγίζει και τα 4 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Σπόντα» Πετεβίνου για το στρατηγικό σχέδιο επιστροφής (pic)

Το δεύτερο «αγκάθι» είναι ότι ο Ιορδανός δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και στον ΠΑΟΚ που οι θέσεις ξένων είναι καλυμμένες αυτό αποτελεί πρόβλημα. Πάντως, ο Δικέφαλος έχει στραμμένες τις κεραίες του πάνω του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ