aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο φλερτ της Ομόνοιας με Κλωναρίδη, ο ΑΠΟΕΛ και οι €250.000  

Το φλερτ της Ομόνοιας με Κλωναρίδη, ο ΑΠΟΕΛ και οι €250.000  

Η μετεγγραφολογία στο ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ. Ούτε καν ο κορωνοϊός μπορεί να βάλει φρένο στα διάφορα σενάρια περί μετακίνησης ποδοσφαιριστών, έστω κι αν το τοπίο μοιάζει και είναι θολό, αφού οι ομάδες μετρούν «πληγές» στο ταμείο τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Καλά – καλά δεν γνωρίζουν τι υποχρεώσεις θα έχουν να πληρώσουν στο τέλος του μήνα, πόσο μάλλον για το διαθέσιμο μπάτζετ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επομένως η σεναριολογία που αναπτύσσεται για μετεγγραφές πολύ πιθανόν ν’ απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Χθεσινό (16/4) δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr κάνει λόγο για «ζεστό» ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ προς το πρόσωπο του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Οι πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν ότι ο 28χρονος επιθετικός που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ το πιθανότερο είναι πως δεν θ’ ανανεώσει τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο» και ήδη κοιτάζει την επόμενη μέρα της καριέρας του. Η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη (με τον οποίο συνυπήρξε ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ) στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και οι δημόσιες τοποθετήσεις του Πρόδρομου Πετρίδη για «στροφή» στην ελλαδική αγορά ήταν αρκετά για να «γεννήσουν» σεναριολογία μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κλωναρίδης συνδέεται με κυπριακή ομάδα. Τ’ όνομα του απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ της Ομόνοιας το καλοκαίρι του 2016 όταν είχε αναλάβει την ομάδα ο Νίκος Νταμπίζας. Εν τέλει αποχωρώντας από τον Παναθηναϊκό κατέληξε στη Λανς, όπου θήτευσε για μία σεζόν προτού καταλήξει στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: «Στο βάθος… ΑΠΟΕΛ για Κλωναρίδη!»

Οι ετήσιες απολαβές του Κλωναρίδη δεν είναι απαγορευτικές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ελλάδα αμείβεται με 250.000 ευρώ ετησίως. Δημοσιεύματα στο Βέλγιο (τόπος γέννησης του Κλωναρίδη) αναφέρουν ότι την περίπτωσή του αξιολογούν ομάδες του Βελγίου, αλλά και του MLS (πρωτάθλημα Αμερικής).

Ο χρόνος θα δείξει αν αυτή τη φορά ο Κλωναρίδης θ’ απασχολήσει ουσιαστικά το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ ή άλλης κυπριακής ομάδας ή αν και αυτή τη φορά οι φήμες θα παραμείνουν φήμες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ