aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο φιλί της ζωής και η πιο μεγάλη φάση

Το φιλί της ζωής και η πιο μεγάλη φάση

Το πρόσωπο του χθεσινού αγώνα στη Νορβηγία, η φάση που ίσως να καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα και ο απαρατήρητος διαιτητής, Σλάβκο Βίνσιτς.

Πέρασε στον αγώνα στο 65ο λεπτό και δύο λεπτά μετά, ουσιαστικά στο πρώτο άγγιγμα της μπάλας, με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας. Ο Γιώργος Εφραίμ χθες βράδυ έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα του ενόψει του επαναληπτικού αγώνα το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης.

Κάθετη πάσα του Ορλάντι στον Εφραίμ, ο οποίος έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Ντε Καμάργκο. Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να κάνει την προβολή στην κενή εστία, όμως δεν πρόλαβε.

Αυτή η φάση καταγράφηκε στο 90ό λεπτό. Και εάν μετατρεπόταν σε γκολ και γινόταν έτσι το 2-2, εξυπακούεται πως ο ΑΠΟΕΛ θα είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση ενόψει ρεβάνς.

Πολύ καλή η διαιτησία του Σλοβένου διαιτητή Σλάβκο Βίνσιτς. Ήταν κοντά στις φάσεις και οι πλείστες υποδείξεις ήταν ορθές. Όπως για παράδειγμα στο 61ο λεπτό, όταν ο Σβένσεν έπεσε στην περιοχή και του έδειξε ορθώς την κίτρινη κάρτα, καθώς ο Αλεξάνδρου δεν είχε καμία επαφή μαζί του. Σωστές και οι υποδείξεις των βοηθών διαιτητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ