aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTo «φάουλ» του Κατσαντώνη στον εξώστη

To «φάουλ» του Κατσαντώνη στον εξώστη

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ημέρα ξεφαντώματος η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές και χιλιάδες φίλoυς του ΑΠΟΕΛ. Το οίκημα του σωματείου είχε την… τιμητική του, με τα καθιερωμένα πανηγύρια στον εξώστη να βάζουν το κερασάκι στην τούρτα της κατάκτησης του 28oυ πρωταθλήματος στην ιστορία των γαλαζοκιτρίνων.

Οι κόποι και οι μόχθοι μίας ολόκληρης σεζόν ανταμείβονται και όσοι έζησαν την αποθέωση στον εξώστη έχουν να λένε ότι είναι από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας τους. Δεν έχει, άλλωστε, ένας προπονητής ή ένας ποδοσφαιριστής την ευκαιρία κάθε μέρα να πάρει φωτοβολίδα στο χέρι, να κρατήσει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει μαζί με τους οπαδούς. Να νιώσει ότι γίνεται ένα με αυτούς.

Κάτι τέτοιες βραδιές η υπερβολή δικαιολογείται. Όμως, υπάρχουν και όρια. Και ο Ανδρέας Κατσαντώνης ξεπέρασε την… κόκκινη γραμμή, όταν πήρε το μικρόφωνο στον εξώστη. Σαφώς και δεν μπορεί να ελέγξει τα συνθήματα των οπαδών. Είναι, όμως, υπεύθυνος των πράξεων του. Και οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν πρότυπα για μικρά παιδιά, οφείλουν να είναι προσεχτικοί και να δίνουν το καλό παράδειγμα.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: O Αλωνεύτης… έριξε ξανά τον εξώστη και «είμαι πας τα ποτά μου»!

Προφανώς παρασύρθηκε και δεν αντιλήφθηκε ότι τραγουδούσε σύνθημα που μιλά για βία, ξύλο και κατρακύλα οπαδού. Καλό είναι να θυμάται ο Κατσαντώνης, και ο κάθε Κατσαντώνης, ότι την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου τα κερδίζεις με τις πράξεις, την συμπεριφορά και τις επιδόσεις εκτός και εντός γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Η ομιλία που δεν ακούστηκε για Τάαμαρι: «€3.000.000 ούτε τον μεταφραστή»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ