aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο ευρωπαϊκό καπέλο του ΑΠΟΕΛ θα συνοδεύσει τον Ανδρέα Μιχαήλ

Το ευρωπαϊκό καπέλο του ΑΠΟΕΛ θα συνοδεύσει τον Ανδρέα Μιχαήλ

Φτωχότερη είναι από σήμερα η κυπριακή κοινωνία και η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Μιχαήλ, ένας από τους πιο πιστούς και αγνούς οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων με πολύπλευρη προσφορά στην κυπριακή κοινωνία.

Πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Νεφροπαθών έδινε επί χρόνια καθημερινά «μάχες» για τους ασθενείς προσδοκώντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον. Παρά τα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες ο κ. Ανδρέας δεν τα έβαζε κάτω. Ήταν πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και ταξίδευε μαζί της στους ευρωπαϊκούς αγώνες παρόλο που πολλές φορές χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

Ο κ. Ανδρέας ήταν από τους αγαπημένους οπαδούς των παικτών του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, τον Ιούλιο με πρωτοβουλία του Γιώργου Μερκή οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων έστειλαν ευχές και δύναμη στον κ. Ανδρέα στη άνιση μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες.

Σήμα κατατεθέν του Ανδρέα Μιχαήλ ήταν το… ευρωπαϊκό καπέλο που δεν το αποχωριζόταν ποτέ. Ο κ. Ανδρέας σε κάθε εκτός έδρας ταξίδι του ΑΠΟΕΛ μάζευε καρφίτσες και κονκάρδες των αντιπάλων των γαλαζοκιτρίνων σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, τις οποίες πρόσθετε στο γεμάτο αναμνήσεις καπέλο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ