aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο ενδιαφέρον της Μπερσότ για τον Ρόμο και η στάση αναμονής

Το ενδιαφέρον της Μπερσότ για τον Ρόμο και η στάση αναμονής

Aναφορά στον Ράφα Ρόμο κάνει ιστοσελίδα της Βενεζουέλας. Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ η Μπερσότ επιθυμεί την απόκτησή του, είτε με ελευθέρα μετεγγραφή (1.000.000 ευρώ η ρήτρα του) είτε με τη μορφή δανεισμού.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, τον Βούρο και τον Ρομό

Παράλληλα, σημειώνεται ότι οι πρωταθλητές Κύπρου αυτή τη στιγμή δεν επιθυμούν να ασχοληθούν με το εν λόγω θέμα, αφού προέχουν οι επίσημές τους υποχρεώσεις, κάτι που επεσήμανε και ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (30/03) στον Active (107.4 & 102.5):

Διαβάστε επίσης: Ρόμο… ο καλύτερος τερματοφύλακας

«Δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Υπάρχει ακόμα το 1/3. Θα παίξουν οι ομάδες που τερμάτισαν από την 7η μέχρι τη 15η θέση και οι τρεις ομάδες που ήταν οι καλύτερες στη Β’ Κατηγορία για να διεκδικήσουν εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ενδιαφέρον για τον Ρόμο από την Μπερσότ για να παραμείνει, όμως αυτά θα μας απασχολήσουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Διαβάστε επίσης: Ο Ρόμο… στα καλύτερά του (vid)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ