aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTο είπε και το έκανε: Oι «αρπαγές» του Πρόδρομου

Tο είπε και το έκανε: Oι «αρπαγές» του Πρόδρομου

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Θα πάρουμε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε κυπριακές ομάδες και θα το δείτε», είχε πει λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του 27ου πρωταθλήματος και έκτου συνεχόμενου από τον ΑΠΟΕΛ ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Διαβάστε επίσης: Κατσαντώνης: Υπό το καθεστώς ερασιτέχνη στον ΑΠΟΕΛ

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων το είπε και το είπε και το έκανε. Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy αποκάλυψε την μετεγγραφή του Αντρέα Κατσαντώνη, ο οποίος συμφώνησε από τον ΑΠΟΕΛ (πέρασε παλαιότερα από τις ακαδημίες των γαλαζοκιτρίνων) και θα μετακομίσει από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άρπαξε Κατσαντώνη από την Ομόνοια (αποκλειστικό)

Τα τελευταία χρόνια, επί θητείας Πρόδρομου Πετρίδη ο ΑΠΟΕΛ «άρπαξε» αρκετούς ποδοσφαιριστές από ανταγωνιστικές ομάδες. Η μετεγγραφές Στάθη Αλωνεύτη από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ θυμίζουμε ότι έγινε το καλοκαίρι του 2012 επί ημερών Φοίβου Ερωτοκρίτου.

Καλοκαίρι 2014: Γιώργος Εφραίμ, από Ομόνοια σε ΑΠΟΕΛ

Καλοκαίρι 2015: Βάντερ Βιέιρα, από ΑΕΚ σε ΑΠΟΕΛ

Ιανουάριος 2016: Γιώργος Μερκής, από Απόλλωνα σε ΑΠΟΕΛ

Καλοκαίρι 2017: Λούκας Σόουζα, από ΑΕΛ σε ΑΠΟΕΛ

Καλοκαίρι 2017: Ράφαελ Ρόμο, από ΑΕΛ σε ΑΠΟΕΛ

Σε ξεχωριστή κατηγορία εντάσσονται και οι Μίκαελ Ποτέ και Ανδρέας Μακρής, οι οποίοι ήταν σε Ομόνοια και Ανόρθωση αντίστοιχα και αποκτήθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2017, όμως, μεσολάβησε θητεία σε ομάδα του εξωτερικού.

Επίσης ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε τους Μηνά Αντωνίου (Καλοκαίρι 2017), Νεόφυτο Μιχαήλ (Καλοκαίρι 2017) και Άλεξ Κωνσταντίνου (καλοκαίρι 2014 και καλοκαίρι 2018)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ