aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο… εφτάλεπτο του Στάθη και τα λάθη του Αναστασίου!

Το… εφτάλεπτο του Στάθη και τα λάθη του Αναστασίου!

Εφτά λεπτά αρκούσαν για τον Στάθη Αλωνεύτη στον επαναληπτικό κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα (2-1). Μπήκε στο γήπεδο στο 63’, στη θέση του τραυματία Νταβίδ Μπαράλ, και στο 70’ πέτυχε το γκολ με το οποίο έβαλε τέλος στις ελπίδες της Νέας Σαλαμίνας για ανατροπή δεδομένων.

Εκτός από το ότι ήταν το πιο σημαντικό γκολ του αγώνα, ήταν και όμορφο σε εκτέλεση. Στο 70’ ο Αλωνεύτης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση μετά από λάθος του Γιάννη Σκοπελίτη και παρέμβαση του Ντε Καμάργκο, νικώντας με ψηλοκρεμαστό πλασέ τον Βεσελόφσκι.

Όσον αφορά στη διαιτησία, το πιο σοβαρό λάθος του Γιάννη Αναστασίου ήταν ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο 1ο λεπτό, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Άντονιτς.

Ορθή ήταν η απόφασή του στο 42’ όταν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, αφού ο Σκοπελίτης ανέτρεψε τον Μπαράλ. Κακώς δεν τιμώρησε τον Αστίθ για πάτημα σε αντίπαλο, ενώ ο Γιαννιώτας μπορούσε να τιμωρηθεί προτού αντικρίσει την πρώτη κίτρινη κάρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ