aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο ευκταίο και το απευκταίο σενάριο για την Ανόρθωση

Το ευκταίο και το απευκταίο σενάριο για την Ανόρθωση

Το «ταμπλό» δείχνει ότι η Ανόρθωση βρίσκεται στην πέμπτη θέση, εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή. Είναι όμως επίδοξη πρωταθλήτρια και ως τέτοια, χρειάζεται να ροκανίσει τη διαφορά για να ελπίζει βάσιμα στη συνέχεια ότι θα πετύχει τον μεγάλο στόχο της. Το πρόγραμμα των επόμενων δύο αγωνιστικών, με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο α’ γύρος, μπορεί να φανερώσει εάν οι πιθανότητές της θα αυξηθούν ή εάν θα μειωθούν.

Η «Μεγάλη Κυρία» έχει μπροστά τις δύσκολες αποστολές, πρώτα στην έδρα του σκληροτράχηλου και απαιτητικού Ολυμπιακού και έπειτα, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Το ιδανικό σενάριο ασφαλώς είναι το «εξάποντο», που μπορεί να αποφέρει και άλλα βαθμολογικά οφέλη.

Διότι στις αντίστοιχες αγωνιστικές θα διεξαχθούν παραλλήλως και τα ματς της δεύτερης ΑΕΚ με το τέταρτο ΑΠΟΕΛ, του τρίτου Άρη με την Ομόνοια (10η αγωνιστική), καθώς και τα παιχνίδια ΑΕΛ-ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια.

Αντιλαμβάνεστε ότι σε περίπτωση που εκτός από τον Απόλλωνα, θα έχουν απώλειες οι ΑΕΚ, Άρης και ΑΠΟΕΛ, η βαθμολογική θέση της Ανόρθωσης θα βελτιωθεί σημαντικά. Ενδεχόμενο που θα τη στείλει στον β’ γύρο με καλύτερες προϋποθέσεις.

Αντιθέτως, εάν τα αποτελέσματα έρθουν ανάποδα, δηλαδή εάν έχει απώλειες η ομάδα της Αμμοχώστου την ώρα που (ειδικά) οι Απόλλων και ΑΕΚ θα συνεχίσουν με δύο νίκες, η απόσταση θα αυξηθεί και το κυνήγι του τίτλου θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ