aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο δίλημμα του Μπεν Σαχάρ: «Γενναιόδωρος μισθός στον ΑΠΟΕΛ ή οικογένεια;»

Το δίλημμα του Μπεν Σαχάρ: «Γενναιόδωρος μισθός στον ΑΠΟΕΛ ή οικογένεια;»

Αδειάζει η κλεψύδρα του χρόνου για τον Μπεν Σαχάρ. Ο Ισραηλινός επιθετικός σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται από το Ισραήλ και την ιστοσελίδα sports.walla.co.il (δείτε εδώ) ολοκλήρωσε τις ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του και μέχρι την Τετάρτη θα απαντήσει οριστικά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ.

Με βάση το δημοσίευμα ο Μπεν Σαχάρ βρίσκεται σε δίλημμα για το τι θα πράξει και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Χάποελ Μπερ Σεβά. «Ένας γενναιόδωρος μισθός στην Κύπρο απέναντι στην οικογένειά του στο Ισραήλ;», είναι το ερώτημα που καλείται να απαντήσει με την επιλογή του ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Καλύτερη πρόταση για Ακιντόλα από αυτή της Ομόνοιας

«Ανάμεσα σε μια απόφαση μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Μπερ Σεβά βρίσκεται ο Μπεν Σαχάρ. Ένας γενναιόδωρος μισθός στην Κύπρο απέναντι στην οικογένεια στο Ισραήλ. Αφού του δοθούν λίγες μέρες για να σκεφτεί, ο Ισραηλινός επιθετικός αναμένεται να πάρει την απόφασή του έως την Τετάρτη», σημειώνει το δημοσίευμα και ακολούθως αναφέρεται στα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν.

«Ο Σαχάρ δυσκολεύεται να αποφασίσει εάν θα αποδεχτεί την προσφορά από τον ΑΠΟΕΛ και να υπογράψει με την κυπριακή ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο επιθετικός της Χάποελ Μπερ Σεβά ολοκληρώνει σήμερα τις οικογενειακές διακοπές του και υποσχέθηκε στη διοίκηση στις διοικήσεις του ΑΠΟΕΛ και της Μπερ ότι θα αποφασίσει εντός 24 ωρών.

Από τη μία πλευρά ο Σαχάρ αν πάει στην Κύπρο θα λάβει τον μισθό που είχε στην Χάποελ Μπερ Σεβά  πριν από τις περικοπές που του ζήτησε να κάνει η Μπερ Σεβά επομένως οικονομικά η προοπτική του ΑΠΟΕΛ είναι συμφέρουσα.  Όμως στην εποχή του κορωνοϊού τίποτα δεν λειτουργεί όπως πριν και με τους περιορισμούς που υπάρχουν δεν είναι βέβαιος ότι πρόκειται για την καλύτερη επιλογή να ξενιτευτεί.

Από την άλλη, η Μπερ Σεβά του ζητάει σημαντική περικοπή στον μισθό. Επίσης, οι οικογένειά του και το γεγονός ότι η σύζυγός του είναι έγκυος προσθέτει ακόμα ένα δίλημμα στην απόφασή του να μετακομίσει στην Κύπρο», καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ