aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Το δέσιμο της ομάδας με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μας παίρνει σε πάρα πολύ όμορφες...

«Το δέσιμο της ομάδας με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μας παίρνει σε πάρα πολύ όμορφες εποχές»

Το τεράστιο ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και το δέσιμο ομάδας – κόσμου υπογράμμισε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων σημείωσε ότι τόσο ενδιαφέρον πάει μια δεκαετία να βιώσουν στον «Αρχάγγελο».

Η σχετική τοποθέτηση

«Δεν είναι μόνο η κερκίδα με την ΠΑΕΕΚ, αλλά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται δίπλα στην ομάδα από το πρώτο παιχνίδι με την Πάφο. Ο ΑΠΟΕΛίστας έχει δείξει ενδιαφέρον που έχουμε να δούμε για περισσότερο από μία δεκαετία. Είναι πολύ ωφέλιμο για την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, παρά την όποια στεναχώρια τα τελευταία δυο-δυόμιση χρόνια. Υπάρχει ένα δέσιμο που μας παίρνει σε πάρα πολύ όμορφες εποχές. Ειδικά στην κερκίδα με την ΠΑΕΕΚ και όχι μόνο εκεί, βλέπουμε μία παρουσία ατόμων από ηλικίες 12-16 που έρχεται στο γήπεδο. Αυτή είναι η νέα γενιά των οπαδών και είναι πάρα πολύ σημαντικό να έρχονται στο γήπεδο. Όταν έχεις σχεδόν 2000 κόσμο σε μία κερκίδα που δεν μπορείς να κάτσεις και για να κάτσεις πρέπει να… ξεχορτίσεις και παράλληλα να βρέχει και να ρίχνει χαλάζι, καταλαβαίνουμε πολλά. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αν βάλουμε ως συνιστώσες το γεγονός πως αντιμετωπίζουμε πανδημίες, περιορισμούς και καιρικές συνθήκες, σας λέω πως θα έχουμε πάρα πολύ προσέλευση. Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε τη μεγαλύτερη προσέλευση από όλες τις ομάδες. Θέλω να ελπίζω πως ακόμα και Δευτέρα, θα αγγίξουμε 7.000 ακόμα και 7.500 κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ