aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «δεκάρι» του θρύλου θέλει τον Αργεντινό του!

Το «δεκάρι» του θρύλου θέλει τον Αργεντινό του!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ήταν να μην το πάρουν απόφαση στον ΑΠΟΕΛ. Από τη στιγμή που μελέτησαν τις επιλογές που είχαν ενώπιόν τους και «κύκλωσαν» αυτή του Φεκούντο Μπερτόλιο, θέτοντας παραλλήλως τον 26χρονο εδώ και μέρες ως πρώτη επιλογή, οι διεργασίες για την απόκτησή του «τρέχουν» με γοργό ρυθμό.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη διατηρεί ανοικτή γραμμή με την αντίστοιχη της Ντιναμό Κιέβου, σύλλογος που έχει για άλλον ένα χρόνο τα δικαιώματα του Αργεντινού επιτελικού μέσου. Κατέθεσε την προσφορά της και εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα θα βρεθεί η χρυσή τομή.

«Ναι, δεν το κρύβω πως είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Μας ενδιαφέρει και νομίζω πως στο τέλος θα καταλήξουμε σε συμφωνία», αποκάλυψε προχθές στο «Goal» ο Πρόδρομος Πετρίδης. Και για να το πει δημοσίως, εννοείται πως οι συζητήσεις είναι τουλάχιστον σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Μπερτόλιο θέλει να μετακομίσει στον ΑΠΟΕΛ, τα έχει βρει σχεδόν σε όλα που άπτονται μιας πιθανής συνεργασίας με τους πρωταθλητές μας και αυτό που απέμεινε είναι να δώσει την τελική συγκατάθεσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ουκρανικού συλλόγου. Στον παίκτη διαμηνύθηκε ότι δεν υπολογίζεται και επομένως θα πρέπει να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του.

Από τον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, προκύπτει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, αφού έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό στάδιο οι επαφές. Ωστόσο κρατούν και μια «πισινή», αφού ενδιαφέρον για τον Μπερτόλιο φέρονται να έχουν εκφράσει κι άλλες ομάδες, όπως είναι η Ροζάριο Σέντραλ, με τον σύλλογο της Αργεντινής να έχει μάλιστα εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο της χώρας. (διαβάστε εδώ τη νεότερη ενημέρωση).

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να τελειώσει η μετεγγραφή το συντομότερο, εάν είναι δυνατόν μέχρι αύριο, καθώς εκτιμούν πως ο 26χρονος Αργεντινός μπορεί να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε ο συμπατριώτης του Τομάς ντε Βινσέντι. Δηλαδή, το «δεκάρι» στον ΑΠΟΕΛ θέλει τον Αργεντινό του!

Εν τέλει κρίνουν πως έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να ανεβάσει αισθητά το επίπεδο στην επιθετική γραμμή τους. Και όχι αδίκως, αφού στη λήξασα σεζόν αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων παικτών του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις διπλές αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είχε πολύ καλή παρουσία, ταλαιπωρώντας κυρίως τους Μοράις, Βινίσιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ