aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTo χρήμα «έκοψε» τον Νούχιου

To χρήμα «έκοψε» τον Νούχιου

Το συμβόλαιο που διατηρεί ο Άντχε Νούχιου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ο λόγος που έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες απόκτησής του από τη Ριντ. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της αυστριακής ομάδας, αφού πρώτα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν την ομάδα του να συζητά το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Κοσοβάρου επιθετικού.

«Ήταν ένας παίκτης που εξετάσαμε», είπε αρχικά και ακολούθως εξήγησε γιατί δεν έγινε η μετεγγραφή. «Είναι σαφές ότι κερδίζει πολύ περισσότερα χρήματα με τον σημερινό εργοδότη του από ότι θα κέρδιζε σε εμάς. Ως εκ τούτου, σε τέτοιες μετεγγραφές είναι σημαντική η απόφαση εκ μέρους των παικτών, αλλά και του συλλόγου», δήλωσε ο Βόλφανγκ Φιάλα.

O 31χρονος επιθετικός είναι τέταρτη επιλογή για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, πίσω από τους Γκάρνερ, Κατσαντώνη και Μπεν Σαχάρ. Ο Ελλαδίτης με το που ανέλαβε τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ έδωσε ευκαιρίες στον υψηλόσωμο φορ, όμως ο ίδιος δεν τον δικαίωσε. Το συμβόλαιο του Νούχιου με τον ΑΠΟΕΛ έχει ισχύ μέχρι το Καλοκαίρι του 2022, όμως πολύ δύσκολα θα είναι και τη νέα σεζόν στον «Αρχάγγελο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ