aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο χαμπάρι σε Μιλάνοφ και οι €200.000 ευρώ

Το χαμπάρι σε Μιλάνοφ και οι €200.000 ευρώ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δόθηκε το μήνυμα στον Ζίφκο Μιλάνοφ. Ποιο; Πως θα πρέπει απαραιτήτως να ψάξει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, περισσεύει στο πολυάριθμο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Καρλάο: Το τηλεφώνημα από την Ιταλία…

Όπως διαμηνύθηκε στον έμπειρο δεξιό οπισθοφύλακα, σε περίπτωση που βρει νέα ομάδα, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη δεν θα σταθεί ασφαλώς εμπόδιο. Ο Βούλγαρος που γυμνάζεται τους τελευταίους μήνες σε φουλ ρυθμό, ολοκλήρωσε τις διακοπές με την οικογένειά του στο Μπαλί και βρίσκεται στη χώρα του.

Διαβάστε επίσης: Ντε Βινσέντι στο προσκήνιο για τον ΑΠΟΕΛ

Παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε περί ενδιαφέροντος της Λέφσκι Σόφιας για την απόκτησή του, επί της παρούσης τίποτα επίσημο δεν προέκυψε. Με αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείεται, πάντως, ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που κουβαλά πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και αναμένεται ότι εύκολα-δύσκολα θα βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Βούλγαρος διατηρεί ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, με το κόστος για τον παίκτη να ανέρχεται στις 200.000 ευρώ ετησίως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ