aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο μπράβο του Κρίστιανσεν και ο αισιόδοξος Εφραίμ

Το μπράβο του Κρίστιανσεν και ο αισιόδοξος Εφραίμ

«Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πολύ δυνατή. Ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες μας και βάλαμε δύο γκολ», ανέφερε ο Τόμας Κρίστιανσεν, μετά το τέλος του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

«Όλα ήταν όπως τα περίμενα. Ξέραμε πως αμυντικά θα υποφέραμε πολύ. Έχουν παίκτες κινητικούς και πολύ καλούς μπροστά, αλλά και ταχύτητα με τον Γουίλιαμς. Θα μου άρεσε να είχαμε λίγο περισσότερο την κατοχή, όμως είναι μια δυνατή ομάδα και η ένταση εδώ στο Σαν Μαμές είναι πολύ έντονη», πρόσθεσε ο Δανός κόουτς μιλώντας στο ΡΙΚ.

«Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να παλέψουμε στο δεύτερο ματς. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, μπράβο στους παίκτες. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, έχουμε πιθανότητες να περάσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την αισιοδοξία του πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να προκριθεί, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Εφραίμ, σκόρερ του πρώτου γκολ. «Με το γκολ του Γιαννιώτα μπορούμε και είμαστε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ειδικά στο πρώτο μέρος η Μπιλμπάο είχε την κατοχή, αλλά ήμασταν αρκετά καλοί. Θέλουμε το ΓΣΠ να είναι καμίνι και μ’ ένα γκολ πάμε στην επόμενη φάση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δεν ήταν εύκολο», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ