aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο μπέρδεμα με την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ

Το μπέρδεμα με την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ

Το… υπογκρούπ των πρωταθλητών για την κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ενόψει της κλήρωσης που θα γίνει τη Δευτέρα (6/8) έγινε γνωστό από την ΟΥΕΦΑ, όμως οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούν ξεκάθαρα να έχουν εικόνα για τον πιθανό αντίπαλό τους που θα προκύψει στον προθάλαμο των ομίλων, εφόσον φυσικά περάσουν το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Το γκρουπ απαρτίζεται από οκτώ ζευγάρια. Ως ισχυρές λογίζονται οι ομάδες των τριών πρώτων ζευγαριών που θα αναμετρηθούν στον γ΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα ζευγάρια είναι:

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) – Σκεντίγια (Σκόπια)

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία)

Αστάνα (Καζακστάν) – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Οι ηττημένοι αυτών των ζευγαριών θα μάθουν πρώτοι αντίπαλο από τους νικητές των πέντε πιο κάτω ζευγαριών, τα οποία θα αναμετρηθούν στον γ΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ:

Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) – Ντούντελανζ (Λουξεμβούργο)

Αλασκέρτ (Αρμενία) – Κλουζ (Ρουμανία)

Ολύμπια Λουμπλιάνας (Σλοβενία) – Ελσίνκι (Φιλανδία)

Κορκ (Ιρλανδία) – Ρόζενμποργκ  (Νορβηγία)

Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) – ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε επίσης: Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ και Απόλλωνα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Όπως είναι λογικό θα… ξεμείνουν δύο ομάδες και αυτές θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Επομένως, αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από τους ηττημένους των τριών πρώτων ζευγαριών (που θα παίξουν στον γ΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ) και ο οποιοσδήποτε νικητής των τεσσάρων αναμετρήσεων του γ΄προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Τα νεότερα τη Δευτέρα (6/8) στην κλήρωση που θα γίνει στις 14:00 στη Νιόν.

Διαβάστε επίσης: Πιθανή και η επιστροφή Πιέρου στo ΓΣΠ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ