aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο μπαλάκι στον Ολυμπιακό, σενάριο με 6ο τον ΑΠΟΕΛ και με ισοπαλία στο ντέρμπι!

Το μπαλάκι στον Ολυμπιακό, σενάριο με 6ο τον ΑΠΟΕΛ και με ισοπαλία στο ντέρμπι!

Η ισοπαλία δίχως τέρματα ανάμεσα στη Δόξα και την Πάφος FC στο Μακάρειο για την 25ή αγωνιστική απλοποίησε κατά πολύ τα δεδομένα σε ότι αφορά την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να προλάβει το… τρένο του πρώτου γκρουπ.

Πλέον οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζονται νίκη επί της Ομόνοιας στην τελευταία αγωνιστική και να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ στο Μακάρειο. Βέβαια, υπάρχει σενάριο που στέλνει τον ΑΠΟΕΛ στην έκτη θέση ακόμα και με ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων». Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Ολυμπιακός να χάσει από τους Λαρνακείς, η Δόξα να ηττηθεί από την Ανόρθωση και η Πάφος FC να μην κερδίσει τον Ερμή.

Ο Ολυμπιακός με το τέλος της 25ης αγωνιστικής είναι στην 6η θέση με 31 βαθμούς. Ο ΑΠΟΕΛ είναι στην 7η θέση με 30 βαθμούς, όσους έχει και η Δόξα της οποίας υπερέχει στην ισοβαθμία όπως και των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν την 6η θέση, ενώ η Πάφος FC έχει 29 βαθμούς.

Το αποτέλεσμα του αγώνα Δόξα – Πάφος FC στέρησε από τις δύο ομάδες να έχουν την τύχη στα δικά τους πόδια και πλέον το μπαλάκι είναι σε αυτά του Ολυμπιακού, αφού εάν οι μαυροπράσινοι κερδίσουν την ΑΕΚ θα «κλειδώσουν» την 6η θέση ανεξαρτήτως των υπόλοιπων αποτελεσμάτων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
6 Ολυμπιακός 31
7 ΑΠΟΕΛ 30
8 Δόξα 30
9 Πάφος FC 29

Οι αγώνες των διεκδικητών της εξάδας στην τελευταία αγωνιστική

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ανόρθωση – Δόξα

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Πάφος FC – Ερμής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ