aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο αραβικό ενδιαφέρον και ο ΑΠΟΕΛ για Κάζου

Το αραβικό ενδιαφέρον και ο ΑΠΟΕΛ για Κάζου

Δημοσίευμα αναφορικά με το μέλλον του Κάζου έρχεται από Βραζιλία μεριά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «vavel.com», ο αγωνίζεται 23χρονος αριστερός μπακ που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από τη Σάντος και η ρήτρα για απόκτηση των δικαιωμάτων του είναι 1.500.000 ευρώ, επιστρέφει στην πατρίδα του το Σάββατο για να έχει επαφές με την ομάδα στην οποία ανήκει.

«Ο Γουάντερσον ντε Χεσούς Μάρτινς, γνωστός ως Κάζου, θα επιστρέψει στη Βραζιλία το Σάββατο (25) για να διαπραγματευτεί το μέλλον της καριέρας του. Δεσμεύεται με την Σάντος μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν έτους. Θα πρέπει να ακούσει προτάσεις άλλων βραζιλιάνικων συλλόγων, εκτός από το γεγονός ότι ήδη γνωρίζει για αραβικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Αν και ο ΑΠΟΕΛ παραδέχεται ότι ενδιαφέρεται για την αγορά του, τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο είναι ένας λόγος για να κλείσει η συμφωνία», τονίζεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ