aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο απόγευμα στην Κύπρο

Το απόγευμα στην Κύπρο

Η αποστολή της Ντουντελάνζ έρχεται το απόγευμα στην Κύπρο και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας. Προπονητής της επικείμενης αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ είναι ο 36χρονος Γερμανός, Ντίνο Τοπμέλερ.

Η πρωταθλήτρια του Λουξεμβούργου, υπενθυμίζουμε, έδωσε 46 ευρωπαϊκά παιχνίδια σε προκριματικούς γύρους, καταγράφοντας 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 33 ήττες, πετυχαίνοντας 48 τέρματα, μαζεύοντας αντιθέτως την μπάλα από το πλεκτό της 111 φορές. Τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν αποκλείστηκε από τα πρώτα της ευρωπαϊκά παιχνίδια, κάτι που θέλει ο ΑΠΟΕΛ ασφαλώς να γίνει για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, σε ένα ματς που αξίζει να σημειωθεί πως συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας «Legend». Είναι αρκετοί που πρόλαβαν να εξασφαλίσουν την εν λόγω κάρτα διαρκείας, θέλοντας να έχουν τα προνόμια που τους παρέχει. Διατέθηκαν έως τώρα 5.000 διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ