aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο «αντίο» του Ζαχίντ που «είχε χάσει κάθε κίνητρο»

Το «αντίο» του Ζαχίντ που «είχε χάσει κάθε κίνητρο»

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όπως γράφουν στην Ελλάδα, «ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, αφού ήταν αρνητικός, όπως και σε όλη τη διαδικασία των play offs. Από τη στιγμή που ήταν γνωστό ότι θα επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ ουσιαστικά έχασε κάθε κίνητρο κι αυτό ήταν αντιληπτό».

Ο 26χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός, λοιπόν, στο τέλος του αγώνα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους ευχαρίστησε, όπως και τα μέλη του τεχνικού τιμ και τα στελέχη για τη συνεργασία που είχαν. Ο Ζαχίντ, μάλιστα, την Τρίτη θ’ αναχωρήσει από την Ελλάδα.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος αγώνα με τον Ολυμπιακό ρωτήθηκε τόσο για τον Γκαγιάς Ζαχίντ που αποχωρεί, όσο και για τον Χρήστο Δώνη: «Σέβομαι όλα τα παιδιά και την προσπάθεια που έχουν κάνει. Η ομάδα δεν θα συνεχίσει όπως ήταν. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη πορεία και να φτάσει εκεί που του επιβάλλει το DNA του την επόμενη σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ