aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Το αλάνι, ο πυρομανής, ΑΠΟΕΛίστας από κούνια, έλα έξω να τα κρούσεις»

«Το αλάνι, ο πυρομανής, ΑΠΟΕΛίστας από κούνια, έλα έξω να τα κρούσεις»

Ρεσιτάλ έδωσε ο συντονιστής της βραδιάς στον εξώστη του οικήματος του ΑΠΟΕΛ. Η αναφώνηση του κάθε ποδοσφαιριστή γινόταν με ευρηματικές ατάκες που έκανε τους χιλιάδες φίλους των γαλαζοκιτρίνων να ξεσπούν σε γέλια και να αποθεώνουν έναν-έναν τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας.

Ο Γιώργος Μερκής πανηγύρισε το τέταρτο πρωτάθλημα σε 3,5 χρόνια παρουσίας στον ΑΠΟΕΛ, λατρεύεται από τους οργανωμένους οπαδούς και όπως ήταν λογικό αποθεώθηκε όσο λίγοι στον εξώστη.

Διαβάστε επίσης: «Βαφτίζει περισσότερο από τον Μακάριο, σταμάτησε για να κάνει ΑΠΟΕΛίστα»

Διαβάστε την αναφώνηση για τον Γιώργο Μερκή (αφαιρέθηκε απόσπασμα για ευνόητος λόγους): «Αν δεν ξέραμε θα πιστεύαμε πως ο άνθρωπος είναι μεγαλωμένος εδώ και κάτω στον σύνδεσμο. Αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν οργανωτής της κερκίδας. Από τη μέρα που ήρθε μας έχει λείψει το υλικό. Από φέτος έχει τους περισσότερους τίτλους στην Λεμεσό μετά την ΑΕΛ. Ακούει κάρτα οπαδού τζαι φκάλει τσούννες. Είναι το αλάνι, είναι ο πυρομανής, είναι ο ΑΠΟΕΛίστας από κούνια, έλα έξω ρε να τα κρούσεις ούλλα! Ο πρωταθλητής, Γιώργος Μερκής».

Διαβάστε επίσης: Η ομιλία που δεν ακούστηκε για Τάαμαρι: «€3.000.000 ούτε τον μεταφραστή»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ