aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Το άκυρο στον Τραμετσάνι και το "αγκάθι" για τον Δέλλα»

«Το άκυρο στον Τραμετσάνι και το “αγκάθι” για τον Δέλλα»

Ο Πάολο Τραμετσάνι… φαίνεται πως κτυπά πόρτες για να επιστρέψει στους πάγκους και ευελπιστεί πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ θα τον βοηθήσει να βρει άμεσα δουλειά. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν διστάζει να προτείνεται σε ομάδες είτε της Κύπρου, είτε του Απόλλωνα.

Όπως έγραψε πρόσφατα η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy ο Ιταλός προπονητής ενδιαφέρθηκε να αναλάβει τον πάγκο του Απόλλωνα, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» προτάθηκε και στον Άρη, εντούτοις δεν έκανε… κλικ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα στη στήλη «Ο Πληροφοριοδότης»:

«Ο μεγαλομέτοχος, Θεόδωρος Καρυπίδης και ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου, Άγγελος Χαριστέας, έχουν αναλάβει “επ’ ώμου” την υπόθεση που “καίει” την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έπειτα απ’ την παραίτηση-αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη. Οι δύο περιπτώσεις τεχνικών απ’ την ελληνική αγορά που έπεσαν στο τραπέζι, ήταν του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Τραϊανού Δέλλα.

Ο πρώτος δεν έδειξε θετικός στην προοπτική συνεργασίας με τους “κίτρινους” και τους… ντρίμπλαρε, υποστηρίζοντας πως έχει βάλει σε προτεραιότητα την συνεργασία του με κλαμπ του εξωτερικού.

Απ’ την άλλη πλευρά, ο Δέλλας έχει πολύ καλή “χημεία” με τον Χαριστέα και “έχτισε” το όνομά του ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος στον Άρη. Στις πρώτες κουβέντες ωστόσο που υπήρξαν μεταξύ των δύο πλευρών, διαπιστώθηκε πως υπάρχει ένα “αγκάθι” για την μεταξύ τους συνεργασία. Τι είδους “αγκάθι”; Και το όνομα αυτού, Βασίλης Μπορμπόκης.

Στον Άρη δεν ήθελαν ο Δέλλας να έρθει “πακέτο” με τον στενό συνεργάτη του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” λόγω της προϋπηρεσίας του τελευταίου στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο “Κολοσσός” δεν σήκωσε κουβέντα επ΄αυτού και κάπως έτσι… τσάκισε η προοπτική της συνεργασίας με τον Άρη.

Μετά απ’ όλα αυτά το δίδυμο Καρυπίδη-Χαριστέα έχει στρέψει εξ ολοκλήρου τις κεραίες εκτός συνόρων, αναζητώντας τον επόμενο προπονητή του Άρη. Αυτός πάντως δεν θα είναι ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός κόουτς προτάθηκε έχοντας αποχωρήσει πρόσφατα απ΄τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, χωρίς όμως να κάνει… κλικ. Παρεμπιπτόντως ο Τραμεζάνι πλήρωσε το μάρμαρο για την εντός έδρας ήττα της κυπριακής ομάδας από την Καραμπάχ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, με τους πρωταθλητές Κύπρου να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ