aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο «αγκάθι» Οκριασβίλι και οι διιστάμενες απόψεις για Ντε Βινσέντι

Το «αγκάθι» Οκριασβίλι και οι διιστάμενες απόψεις για Ντε Βινσέντι

Δύο από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις για τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού της περιόδου που έληξε είναι των Οκριασβίλι και Ντε Βινσέντι.

Ο Γεωργιανός έχει συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους, αλλά κάνεις δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του στη λήξασα σεζόν καθώς ελάχιστα πρόσφερε.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως έγινε μεγάλη υπέρβαση το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτηθεί, ενώ ήταν πολύ κοντά στην Ομόνοια. Η παρουσία του όμως στους γαλαζοκίτρινους δεν δικαίωσε κανέναν από όσους ουσιαστικά ήθελαν τον παίκτη στον Αρχάγγελο.

Ίσως οι γαλαζοκίτρινοι να προσπαθήσουν να πουλήσουν τον παίκτη, κάτι που προσπάθησαν να κάνουν και τον Ιανουάριο χωρίς όμως να αποδεχθεί την πρόταση από Την ομάδα της Κίνας.

Όσο για τον Αργεντινό, στη δεύτερη θητεία του δεν θυμίζει τον παίκτη που έκανε «παπάδες» με την φανέλα των γαλαζοκίτρινο προτού φύγει για την Αλ-Σαμπάμπ

Οι γνώμες είναι μοιρασμένες ακόμα και στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αν θα πρέπει να παραμείνει ή όχι και για τον επόμενο χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι με τα ίδια λεφτά εάν παραμείνει. Ίσως ακόμα και να γίνει μείωση στο μισό των απολαβών που προνοεί το συμβόλαιο που είχε έως τη λήξασα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ