aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο 5ο του Ζαχίντ και η διαιτησία

Το 5ο του Ζαχίντ και η διαιτησία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το πρόσωπο του αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας, η φάση που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο 23χρονος, αγωνιζόμενος στην «καρδιά» του κέντρου, βρήκε τελικά τον τρόπο να χριστεί σκόρερ και να χαρίσει στην ομάδα του την ένατή της νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα. Το αποψινό, ήταν το πέμπτο τέρμα του και όπως αναμενόταν, το πανηγύρισε με έντονο τρόπο καθώς γράφτηκε το τελικό 2-1.

Ανάρτηση-φαρμάκι για τον Γιώργο Νικολάου

Η ΦΑΣΗ: Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από αυτήν που έφερε το νικητήριο γκολ για τους γαλαζοκίτρινους. Επιτεύχθηκε σε ένα χρονικό σημείο που ενέτειναν τις προσπάθειές τους για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, ώστε να αποφύγουν το νέο στραβοπάτημα, λίγες μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το πήρε πάνω του ο Ζαχίντ! (pics & video)

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου θα μπορούσε να δείξει την άσπρη βούλα σε χέρι του Καρώ μέσα στην περιοχή στο 62ο λεπτό. Στο δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ, οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο Εμπεσίλιο προηγουμένως υπέπεσε σε φάουλ στον Νταμαού. Πέφτει στα πόδια του αντιπάλου, κερδίζει την κόντρα και στη συνέχεια υπάρχει επαφή. Ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι και σε πέσιμο του Αντωνίου από μαρκάρισμα του Κορέια (50′), αλλά ό,τι και να έγινε ήταν εκτός περιοχής. Στο 79ο λεπτό λανθασμένα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Μακρίεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ