aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Το 2017 η αφετηρία για την κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ μας σε όλα τα αθλήματα»

«Το 2017 η αφετηρία για την κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ μας σε όλα τα αθλήματα»

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χριστόφορος Ποταμίτης επικοινωνεί με τους αθλητές, τους φίλους του Συλλόγου και τους απανταχού Έλληνες και τους εύχεται καλή χρονιά. Ταυτόχρονα εύχεται ελευθερία στην Κύπρο και πολλές επιτυχίες στον ΑΠΟΕΛ μας.  

Ακολουθεί η γραπτή δήλωση του Προέδρου Χριστόφορου Ποταμίτη

Εκ μέρους του Δ/Σ εύχομαι καλό νέο έτος, με υγεία και ευτυχία σε όλους τους αθλητές μας, σε όλους τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και στους απανταχού Έλληνες!

Αισιοδοξώ ότι το 2017 θα φέρει επιτέλους την ελευθερία που νοσταλγεί η Κύπρος και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες!

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ υπόσχεται ότι θα συνεχίσει ακούραστα τη μεγάλη προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή οργάνωση των τμημάτων, τη δημιουργία υποδομής ιδιόκτητων εγκαταστάσεων και αγωνιστικών επιτυχιών. Το σημαντικότερο και καθοριστικότερο ρόλο στη μεγάλη προσπάθεια, θα διαδραματίσει ως είθισται ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Τον καλούμε λοιπόν, να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο τα τμήματα, σε όλα τα κλειστά και ανοιχτά γήπεδα που αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ για να υπογράψει με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις επιτυχίες.

Η διοίκηση από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της έβαλε ως προτεραιότητα την εγγραφή νέων Μελών προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να νιώσει εμπράκτως την αγάπη όλου του κόσμου του. Το 2017 εύχομαι να είναι η χρονιά που το Σωματείο θα εγγράψει τα περισσότερα Μέλη και θα είναι η αφετηρία για την κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ μας σε όλα τα αθλήματα.

Εν κατακλείδι χαιρετίζουμε με όλη μας την αγάπη την απόφαση των οργανωμένων για επιστροφή στα κλειστά και καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ