aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤινάζει την μπάνκα με πρόταση €500.000 για Καζού

Τινάζει την μπάνκα με πρόταση €500.000 για Καζού

Μονοπωλεί τα ρεπορτάζ της Σάντος η περίπτωση του Καζού. Από το πρωί τα Μέσα Ενημέρωσης της Βραζιλίας δημοσιεύουν πληροφορίες για το μέλλον του αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού, ο οποίος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός.

Σε συνάντηση που είχαν την Πέμπτη (11/7) ο πρόεδρος της Σάντος, Χοσέ Κάρλος Πέρες, με τον εκπρόσωπο του 23χρονου ποδοσφαιριστή όχι μόνο δεν πρόεκυψε πρόσφορο έδαφος, αλλά οι δύο άνδρες αντάλλαξαν (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία) βαριές κουβέντες και μάλιστα υπήρχε ένταση με σπρώξιμο του διοικητικού ηγέτη της Σάντος στον μάνατζερ του Καζού.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Αστεία πράγματα! Αφού είναι λαλίστατοι, ας μας εξηγήσουν τι γίνεται»

Ο λόγος του τσακωμού ήταν το γεγονός πως η Σάντος δεν αποδέχεται την πρόταση 500.000 ευρώ της Μπράγκα για παραχώρηση του Καζού! Όπως μεταδίδουν τόσο στην Βραζιλία όσο και στην Πορτογαλία, σε δημοσίευμα της «A Βola» Καζού και Μπράγκα συμφώνησαν για συνεργασία από τον Ιανουάριο και έπειτα, όταν λήγει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Σάντος. Καταβάλλονται προσπάθειες για να μετακομίσει άμεσα στην Πορτογαλία, όμως η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας δεν έκανε δεκτή την πρόταση ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ της Μπράγκα, η οποία πρόσφερε και 300.000 ευρώ ως ποσοστό μεταπώλησής του. Η Σάντος αξιώνει 650.000 ευρώ για την μετεγγραφή συν ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έρχεται ο 10ος. Ώρα αποφάσεων, αρχίζουν οι αποχωρήσεις

Ο ατζέντης του Καζού σε δηλώσεις του στην Βραζιλία ανέφερε ότι το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει στον ίδιο, επομένως αν η Σάντος συνεχίσει να έχει αυτές τις απαιτήσεις, ακόμα και στο ενδεχόμενο που η Μπράγκα δώσει τις 650.000 ευρώ, τότε μόνο 390.000 ευρώ θα μπουν στο ταμείο της βραζιλιάνικης ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ