aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤην ταπείνωσε με κέρδος πέντε βαθμούς!

Την ταπείνωσε με κέρδος πέντε βαθμούς!

Με εκκωφαντικό τρόπο επανήλθε στις επιτυχίες ο ΑΠΟΕΛ, που επιβλήθηκε της Ομόνοιας με το τεράστιο 4-1. Αποτέλεσμα που ήταν απόρροια του αριθμητικού πλεονεκτήματος που αποκόμισε η ομάδα του Κρίστιανσεν μόλις στο 16ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Καρλίτος, αλλά και της ποιότητας που διαθέτει μεσοεπιθετικά κάνοντας τις ευκαιρίες της γκολ.

Οι γαλαζοκίτρινοι κυριάρχησαν πλήρως παίζοντας με ποδοσφαιριστή παραπάνω, αξιοποίησαν στο έπακρον τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και έβαλαν νωρίς τέλος στο ντέρμπι αφού προηγήθηκαν με 3-0 σε 38 λεπτά. Ο ΑΠΟΕΛ διηύρυνε το αήττητο σερί του απέναντι στην Ομόνοια, αφού τελευταία νίκη των πρασίνων ήταν στις 6 Απριλίου 2013.

Δόθηκε συνέχεια στη θετική παράδοση σ’ αυτό το διάστημα και οι περσινοί πρωταθλητές πάνε με φόρα στο ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο οποίο θα ψάξουν την πρωτιά στον όμιλό τους για το Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης, τα χαμόγελα για τους γαλαζοκίτρινους ήταν διπλά, αφού η ΑΕΚ απώλεσε δυο βαθμούς στο «Τάσος Μάρκου» με την Αναγέννηση Δερύνειας (0-0) και την πλησίασε στους δυο βαθμούς. Στην ουσία σήμερα οι γαλαζκίτρινοι κέρδισαν… πέντε βαθμούς και εκεί που θα μπορούσαν να βρεθούν ακόμη και στο -7 από την κορυφή, είναι πάλι πολύ κοντά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ