aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤην «πληρώνουν» πάλι οι διεθνείς

Την «πληρώνουν» πάλι οι διεθνείς

Στις 18 Μαΐου, με τον τελικό κυπέλλου, θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της Ομόνοιας για την τρέχουσα σεζόν.

Ακολούθως, οι ποδοσφαιριστές θα πάνε σε διακοπές και θα αναμένουν τη νέα σεζόν. Όχι όμως όλοι, αφού οι Κύπριοι διεθνείς θα έχουν υποχρέωση με την Εθνική Ανδρών στις 24 Μαΐου, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σερβία.

Κωνσταντίνος Παναγή, Αντώνης Γιωργαλλίδης και Γιώργος Οικονομίδης, που συνήθως παίρνουν κλήση, θα μπορούν να κάνουν διακοπές μετά το ματς της Εθνικής. Μια βδομάδα δηλαδή μετά τον τελικό κυπέλλου.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα αρχίσει στις 16 Μαΐου, ωστόσο οι διεθνείς της Ομόνοιας και του Απόλλωνα θα απουσιάζουν για μερικές μέρες, λόγω του μεταξύ τους αγώνα για τον τελικό.

Από εκεί και πέρα, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Οι πράσινοι έκαναν Πάσχα με την οικογένειά τους και σήμερα θα επιστρέψουν στο «Ηλίας Πούλλος» για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαΐου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ως γνωστόν, για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ρενάτο Μαργκάσα και Ιβάν Ρούνιε που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, ενώ θεωρείται δύσκολο να προλάβει ο Μπαντιμπάνγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ