aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤην «πάτησε» και έγινε αφεντικό ο ΑΠΟΕΛ!

Την «πάτησε» και έγινε αφεντικό ο ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Το τρελό αήττητο σερί του ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια με την Ομόνοια καλά κρατεί! Σε άλλο ένα «αιώνιο» ντέρμπι οι γαλαζοκίτρινοι έφυγαν από το γήπεδο νικητές, αύξησαν τη διαφορά από τον Απόλλωνα στους 7 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στο ματς με την ΑΕΛ. Η Ομόνοια αγνοεί τη χαρά της νίκης σε παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ εδώ και 4 χρόνια, δεν το έκανε ούτε σήμερα, αφού το γρήγορο γκολ του Εμπεσίλιο (4ο λεπτό) ήταν αυτό που έκρινε τον σημερινό νικητή.

Σπουδαίο θέαμα δεν παρακολουθήσαμε, αλλά η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα σε αντίθεση με τους πράσινους που έφτιαξαν μία και μοναδική καλή ευκαιρία, το δοκάρι του Χριστοφή στο 52ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, παίχτες-κλειδιά του «τριφυλλιού» έμειναν πίσω από τον καλό τους εαυτό, ο ΑΠΟΕΛ διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ του σκορ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο στραβά αποτελέσματα.

Το αρνητικό για τους γαλαζοκίτρινους ήταν οι τραυματισμοί των Μερκή και Εμπεσίλιο, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή, ενώ η επιλογή των Ιωακείμ-Φρέντεμπεργκ να κάνουν αργοπορημένα κινήσεις από τον πάγκο, δεν τους βγήκε σε κανένα σημείο. Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα και η Ομόνοια θα υποδεχθεί την ΑΕΛ.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ιωάννου, Μερκής (11′ Αστίθ), Λάγο, Μοράις, Κάνιας, Βάντερ (78′ Ντε Καμάργκο), Εμπεσίλιο (64′ Μπαράλ), Μπερτόλιο, Σωτηρίου.

Ομόνοια (Άκης Ιωακείμ): Παναγή, Δημητρίου (88′ Φιλιώτης), Βύντρα, Άρνασον, Καρλίτος, Κατελάρης, Μπρέεβελντ (83′ Κύπρου), Κλέιτον (79′ Ρουσιάς), Μαργκάσα, Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ.

Σκόρερ: Εμπεσίλιο 4′

Κίτρινες: Ιωάννου / Κατελάρης, Άρνασον

Αποβολές: –

Γήπεδο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης.

Α’ βοηθός: Μάριος Καλογήρου.

Β’ βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής.

Τέταρτος: Κώστας Ψευδιώτης.

Παρατηρητής διαιτησίας: Χρίστος Σκαπούλλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ