aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤιμούρ... Κόπερφιλντ!

Τιμούρ… Κόπερφιλντ!

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Κετσπάγια «βραχυκύκλωσε» ολόκληρο τον μηχανισμό της ομάδας του Κρίστιανσεν τοποθετώντας τον Αρτυματά στον άξονα μαζί με τους Βινίσιους και Μοράις και τον Ντε Βινσέντι στην κορυφή της επίθεσης.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ο «Ντέβι» θα απουσιάζει, ενώ θα απουσιάζει και ο Γιαννιώτας. Άραγε τι θα σκαρφιστεί αυτή τη φορά ο Τιμούρ; Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει επιλογές για τον αγώνα με την ομάδα της Λεμεσού, τα ερωτηματικά ωστόσο παραμένουν αναφορικά με την ενδεκάδα ή καλύτερα για το σχήμα και την τακτική που θα ακολουθήσει σε έναν ακόμα σημαντικό και καθοριστικό αγώνα.

Η λογική (όση λογική μπορεί να υπάρχει στο ποδόσφαιρο) λέει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να ακολουθήσει την πεπατημένη και την πετυχημένη συνταγή της τελευταίας αγωνιστικής με την ομάδα της Λάρνακας.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο της… επιστράτευσης του Στίλιτς, πίσω από τον σέντερ φορ –πιθανότατα τον Πιέρο– και να μείνει ο Αρτυματάς στον πάγκο. Παρόλο που μπορεί να μοιάζει τραβηγμένη η δεύτερη περίπτωση (αφού έτσι θα «ξηλώσει» ένα δοκιμασμένο σχήμα) εντούτοις, δεν παύει από το να αποτελεί πιθανότητα. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον και ιδιαίτερη σημασία η τακτική που θα επιλέξει να ακολουθήσει ο καθ’ ύλην αρμόδιος της ομάδας, στην προσπάθειά του να πιάσει δεκατριάρι σε συνεχόμενες νίκες.

Όσο για την απουσία του Γιαννιώτα, η οποία είναι επίσης σημαντική, η λύση αναμένεται να δοθεί από τον Βάντερ, ο οποίος πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος βρισκόταν σε ανοδική αγωνιστική πορεία. Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις, πέτυχε και γκολ και όλα συνηγορούν πως θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης των γαλαζοκιτρίνων.

Από εκεί και πέρα απομένει και η επιστροφή του Μιλάνοφ από τη Βουλγαρία και την εθνική ομάδα της χώρας του, η οποία αντιμετώπιζε χθες βράδυ σε φιλικό αγώνα τα Σκόπια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ