aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤι συμβαίνει με τον Γιώργο Εφραίμ;

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Εφραίμ;

Για ακόμη ένα παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ εκτός αποστολής έμεινε πάλι ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος είναι στη φετινή σεζόν από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές της ομάδας και έχει βοηθήσει στο ελάχιστο και μοιραία οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον διεθνή ακραίο επιθετικό. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ, μοναδικό ζητούμενο δεν είναι τίποτα άλλο από τους τρεις βαθμούς.

Με τον Καρλάο να μένει εκτός προπονήσεων τις τελευταίες μέρες και τελικά εκτός αποστολής, για την άμυνα υπάρχει η λύση του Μερκή, ανάλογα και με το σύστημα που θα επιλέξει ο Γιώργος Δώνης. Το ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, αυτό θεωρείται δεδομένο. Οι Αλωνεύτης και Αντωνίου ίσως να βρεθούν στη σέντρα, δυο ποδοσφαιριστές που μετά την είσοδό τους στον αγώνα με την ΑΕΛ έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα.

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: Η απάντηση στην κροτίδα (pic)

Αποστολή: Πέρεθ, Γκουδίνιο, Αλεξάνδρου, Λάγο, Βούρος, Μερκής, Μοράις Βινίσιους, Φαρίας, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Ορ, Ζαχίντ, Εμπεσίλιο, Μπερτόλιο, Σάλαϊ, Ποτέ, Ντε Καμάργκο και Γκρούμπατς. Νέα προπόνησης: Φυσιοθεραπεία έκανε σήμερα ο Καρλάο. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Ιωάννου και ολοκλήρωσε με ατομικό. Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι Μιλάνοφ και Βάτερμαν.

Δώνης σε Ποτέ: «Αν το κάνεις, έλα να με βρεις»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ