aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤι προνοεί η προκήρυξη για άνεργο τερματοφύλακα

Τι προνοεί η προκήρυξη για άνεργο τερματοφύλακα

Με βάση την προκήρυξη της περιόδου 2017-18, όσον αφορά στις εγγραφές ποδοσφαιριστών στον κατάλογο Α’, σε συγκεκριμένο άρθρο γίνεται αναφορά στην αντικατάσταση τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: Θέμα με Γκουντίνιο, δικαίωμα για άνεργο

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή μπορεί να επιτρέψει μία φορά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου εκτός μεταγραφικών περιόδων την αντικατάσταση ενός τερματοφύλακα με άνεργο τερματοφύλακα, δεδομένου ότι έχει έμπρακτα πεισθεί ότι τερματοφύλακας που ευρίσκεται στον Κατάλογο Α έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνίζεται».

Εφόσον, λοιπόν, στον ΑΠΟΕΛ θελήσουν να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Βάτερμαν τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, αφού θα χρειαστεί 2-3 μήνες για να επανέλθει, έχουν το δικαίωμα να το κάνουν βάσει του πιο πάνω άρθρου. Θυμίζουμε ότι, πέρσι η Ομόνοια προχώρησε σε αντικατάσταση του Κρέσιτς με τον Μπαντή. Μάλιστα, ήταν πέρσι τέτοια περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ