aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τι λέει ο Ίσακ για το μέλλον του

Ο μπόμπερ της Ράντερς, Μίκαελ Ίσακ εξακολουθεί να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό ραντάρ του Παναθηναϊκού.

Ο 23χρονος φορ, ο οποίος έχει πετύχει 8 γκολ σε 17 συμμετοχές με τα «άλογα» θεωρείται ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους σκόρερ στο πρωτάθλημα Δανίας με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Εκτός από τους «πράσινους» τον Ίσακ βολιδοσκοπούν Άντερλεχτ, Ζούλτε Βάρεγκεμ και ΑΠΟΕΛ.

Ο διεθνής Σουηδός στράικερ, ο οποίος μένει ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι φέρεται να έχει εκφράσει την προτίμηση του στον Παναθηναϊκό με τον μάνατζερ του, Τόμας Νταλίν να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το «τριφύλλι».

Η ελλαδική ιστοσελίδα «gazzetta.gr» εντόπισε τον Μίκαελ Ίσακ στη γενέτειρα του, το Σεντερτάγιε λίγες μέρες μετά την επιστροφή από τις διακοπές του στην Ταϊλάνδη. Ο Ίσακ μίλησε αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πως έχει ωριμάσει μέσα του η ιδέα της μεταπήδησης του στους «πράσινους».

Παρόλα αυτά δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες αναφορικά με την μεταγραφή του. Τα όσα ωστόσο δηλώνει για το μέγεθος της ελληνικής ομάδας, αλλά και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού φανερώνουν ωστόσο τις προθέσεις του επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ.

«Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες στην παρούσα φάση και να μιλήσω για συγκεκριμένες ομάδες και ονόματα, από τη στιγμή που το θέμα χειρίζεται ο μάνατζερ μου. Φυσικά και γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως πρόκειται για έναν μεγάλο και αξιοσέβαστο σύλλογο στην Ευρώπη με πλούσια ιστορία. Διαθέτει εκπληκτικούς οπαδούς και η ομάδα χαρακτηρίζεται από μία θαυμάσια κουλτούρα», ήταν το σχόλιο του στην ιστοσελίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ