aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤι κάνουν οι 13 πρώην ΑΠΟΕΛίστες - Τρεις τα παράτησαν, ένας στο ταμείο ανεργίας

Τι κάνουν οι 13 πρώην ΑΠΟΕΛίστες – Τρεις τα παράτησαν, ένας στο ταμείο ανεργίας

Η διαδικασία ράβε ξήλωνε παρατηρήθηκε (και) το περασμένο καλοκαίρι στον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι προχώρησαν σε σημαντική ανανέωση του ρόστερ, με μπόλικες προσθήκες κι άλλες τόσες αποχωρήσεις. Την πόρτα της εξόδου του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος» διάβηκαν συνολικά 13 ποδοσφαιριστές.

Οι πλείστοι κρίθηκαν από τους αρμόδιους ως ανίκανοι να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΑΠΟΕΛ και το αποτέλεσμα της έρευνας του Goal.com.cy από τη μία δικαιώνει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και από την άλλη αφήνει εκτεθειμένους όσους έντυσαν στα γαλαζοκίτρινα ορισμένους ποδοσφαιριστές. Τρεις εξ αυτών, οι Σάβιτς, Ντανίλο και Ζοάο Πέδρο κρέμασαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, ενώ ο Οκριασβίλι παραμένει στο ταμείο ανεργίας.

Σιμόνε Σκουφέτ

Simone Scuffet Cfr Cluj 1

Βασικός και αναντικατάστατος στην Κλουζ. Έπαιξε σε 11 αγώνες (πέντε στο πρωτάθλημα, τέσσερα στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ και δύο στους ομίλους) και κατέγραψε εφτά απαραβίαστες εστίες.

Νεόφυτος Μιχαήλ

neofytos michael

Τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια προπόνησης της Ανόρθωσης, πριν την έναρξη της σεζόν. Υποβλήθηκε σε χειρουργική στους χιαστούς και η επιστροφή του υπολογίζεται σε τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Βινίσιους

Vinicius

Έγινε με τη μία βασικός στον Λεβαδειακό. Κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές (σε σύνολο πέντε αγωνιστικών), όλες στο αρχικό σχήμα και τα σχόλια από την Ελλάδα είναι θετικά για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Βούγιαντιν Σάβιτς

Fcdqjxwxkaqb Rx

«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια σε ηλικία 32 ετών και επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα. Ανέλαβε πόστο στο τεχνικό επιτελείο του Ερυθρού Αστέρα. Οι συχνοί τραυματισμοί οδήγησαν τον Σέρβο στην απόφαση να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ράφαελ Σάντος

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ με προορισμό την Μορεϊρένσε. Δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, μετά από εφτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Φακούντο Σαμπάλα

Έφυγε από την… πίσω πόρτα του Αρχαγγέλου για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βενέτσια. Μόλις 45’ έγραψε το κοντέρ, με το πέρας έξι αγωνιστικών στη Serie B. Δεν το λες και θετικό το πρόσημο.

Ζοάο Πέδρο

pedro

Η δεύτερη θητεία του στην Κύπρο, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, άρχισε φουριόζικα όμως η πορεία επιβεβαίωσε πως ο χρόνος είναι αμείλικτος. Στο τέλος της σεζόν αποχώρησε από τον «Αρχάγγελο» και στα 36 του χρόνια έπεσαν οι τίτλοι τέλους μιας σπουδαίας καριέρας.

Mάριους Λουντέμο

Lundemo

Διαγράφηκε από το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο, αλλά αποχώρησε το καλοκαίρι. Επέστρεψε μετά από έξι χρόνια στη Λίλεστρομ, η οποία είναι 2η με 44 βαθμούς σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές με συνολικό χρόνο 36’ κατέγραψε ο Νορβηγός μέσος.

Λούκας Σόουζα

Souza Apoel (1)

Βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια της Al-Khaleej στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ήταν ο Λούκας Σόουζα. Η ομάδα του Βραζιλιάνου μέσου βαδίζει και παραπατά, καθώς με ένα βαθμό είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τομάς ντε Βινσέντι

Untitled 1

Το γεγονός και μόνο ότι ήταν βασικός και στα πέντε παιχνίδια της Λαμίας στη Σούπερ Λιγκ αποτελεί είδηση. Ο επιρρεπής σε τραυματισμούς Αργεντινός στάθηκε στα πόδια του και προσπαθεί να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Μέχρι στιγμής δεν κατέγραψε ασίστ ή γκολ, με το χαμένο πέναλτι στο ματς με της πρεμιέρας με την ΑΕΚ να τον «κυνηγά».

Ντανίλο

danilo

Ποδόσφαιρο τέλος για τον Ντανίλο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να βάλει πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Μόλις στα 32 του χρόνια, «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, μετά από μία κάκιστη σεζόν με τα γαλαζοκίτρινα.

Λέο Νατέλ

1 12

Μετά από ένα καλοκαιρινό σίριαλ κατέληξε στην Κάσα Πία Πορτογαλίας, έναντι 100.000 ευρώ για δανεισμό ενός έτους. Έπαιξε δύο από τα εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος της Πριμέιρα Λίγκα και τα δύο προερχόμενος από τον πάγκο. Η ομάδα του είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Τορνίκε Οκριασβίλι

Saki1633

Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ στις 17 Ιουνίου και τρεις μήνες μετά παραμένει στο ταμείο ανεργίας. Ο Γεωργιανός παραμένει χωρίς ομάδα και η κλεψύδρα αδειάζει. Παραμένουν ανοικτά «παράθυρα» μετεγγραφής σε κάποιες χώρες, όμως ο 30χρονος εξτρέμ για την ώρα δεν φαίνεται να «καίγεται» ιδιαίτερα για τον επόμενο σταθμός της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ