aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤί γίνεται με αυτό το παιδί;

Τί γίνεται με αυτό το παιδί;

Τί γίνεται με αυτό το παιδί, τον Κύπρο Χριστοφόρου; Ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, αλλά όταν ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ταξίδευαν στην Πολωνία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας των πρωταθλητών, αυτουνού το όνομα δεν υπήρχε πουθενά, ούτε καν σ’ αυτών για τους οποίους όπως αναφέρθηκε θα παραχωρηθούν ως δανεικοί.

Τη δεδομένη στιγμή, και συγκεκριμένα από τη μέρα που ολοκληρώθηκε η λήξασα σεζόν, ο 25χρονος πολυθεσίτης μεσοαμυντικός (δεξιός μπακ, στόπερ και ανασταλτικός χαφ) απολαμβάνει τις διακοπές του και περιμένει, ωστόσο δεν θα αργήσει να βρει τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη… Και αυτό καθότι σιγά – σιγά όλες οι ομάδες (αυτές που δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις), αρχίσουν να μπαίνουν στο mood της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι στιγμής και φυσικά, ότι διέρρευσε έως τώρα, είναι τα εξής: Η μοναδική ομάδα από την πρώτη εξάδα που έγινε γνωστό πως ενδιαφέρεται για τον Χριστοφόρου είναι η ΑΕΛ, και ο Άρης. Κρούση προς την πλευρά του παίκτη, υπήρξε και από μικρομεσαίες ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το σίγουρο είναι πως ο Κύπριος αμυντικός, θα επιδιώξει να πάει σε ομάδα που να μπορεί να έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ