aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTι είπε για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Tι είπε για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Δηλώσεις του αρχηγού του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ, Leo, “φιλοξενούνται” στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου ενόψει και του ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

“Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια στο Λευκόθεο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση.

Μετά το διπλό της προηγούμενης Δευτέρας σε βάρος της ΑΕΚ Σωτήρας, η ομάδα μας μετρά δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και στοχεύει σε βάρος της Ομόνοιας να διευρύνει το σερί σε τρεις αγώνες.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Leo έζησε πολλά ντέρμπι «αιωνίων» και καταθέτει την άποψη του εν όψει του αυριανού αγώνα. Ταυτόχρονα, ο Βραζιλιάνος καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια.

«Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια. Ωστόσο, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από την απόδοση της δικής μας ομάδας και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να χαροποιήσουμε τον κόσμο μας. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και τους καλούμε να δώσουν μαζικό παρών και να βοηθήσουν σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια την ομάδα να εκπληρώσει το στόχο της»”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ