aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘύμωσε τον ΑΠΟΕΛ και αυτός ξέσπασε! (pics)

Θύμωσε τον ΑΠΟΕΛ και αυτός ξέσπασε! (pics)

Και τώρα… Ρεάλ! Ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά με κορυφαίους τους Σάλαϊ και Ντε Καμάργκο έφερε «τούμπα» του ματς και έφυγε με το επιβλητικό 1-4 από το «Αμμόχωστος». Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν χρειάστηκαν καθόλου χρόνο… προσαρμογής, παρά τους τρεις νέους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, και έφτασαν δίκαια στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.  Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, απογοήτευσε και μετά από 3 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει μόνο δύο βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι. η Νέα Σαλαμίνα ήταν αυτή που άρχισε ονειρικά το παιχνίδι, αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Νταμάου έκλεψε την μπάλα μετά το λάθος του Βάτερμαν και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Το 1-0 έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους, που συνέχισαν να πατούν καλύτερα, μέχρι το 20ο λεπτό όταν ο ΑΠΟΕΛ άρχισε να παίρνει μπρος. Στο 27ο λεπτό οι Καρλάο – Ντε Καμάργκο συνεργάστηκαν και ο Σάλαϊ με μία «φωτοβολίδα» από πλάγια ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν ίδια με τα τελευταία στάδια του πρώτου ημιχρόνου.

Έτσι, η ομάδα του Δώνη έφτασε στο 1-2 από το σημείο του πέναλτι στο 57ο λεπτό με εκτελεστή τον Ντε Καμάργκο. Την παράβαση κέρδισε ο Σάλαϊ σε ανατροπή του από τον Κορέια. Στο 72ο λεπτό πάλι ο Ντε Καμάργκο είπε «ευχαριστώ» στη σέντρα πάρε-βάλε του Ορ και με δυνατή κεφαλιά σημείωσε το 1-3 για τον ΑΠΟΕΛ. Τέλος, το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ποτέ, ο οποίος στο 86ο λεπτό έκανε ωραία κίνηση με την μπάλα και σουτ για το τελικό 1-4.

Το live του αγώνα…

1′ Έναρξη του αγώνα.

6′ ΓΚΟΛ με το καλημέρα στο παιχνίδι. Ο Βάτερμαν έκανε το λάθος, δεν κοντρόλαρε σωστά την μπάλα, και ο Νταμαού που ήταν κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ.

9′ Από πλάγια θέση ο Σαλάι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

17′ Χωρίς κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής, μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας.

25′ Καλό σουτ από τον Σαλάι, λίγο πάνω από την εστία του Βεσελόφσκι η μπάλα.

27′ ΓΚΟΛ 1-1 ισοφοραρίζει ο ΑΠΟΕΛ! Ο Καρλάο βρίσκει τον Ντε Καμάργκο, αυτός με το τακουνάκι τον Σάλαϊ, ο οποίος από πολύ πλάγια θέση κεραυνοβόλησε τον Βεσελόφσκι για την ισοφάριση.

29′ Κίτρινη στον Γκράσι.

32′ Μακρινό σουτ του Εμπεσίλιο, σε κόρνερ έδιωξε ο Βεσελόφσκι.

36′ Από μία κίτρινη σε Βάτερμαν και Σανγκόι για μεταξύ τους αψιμαχία.

45’+2 Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

46′ Δύο αλλαγές για τη Νέα Σαλαμίνα. Εκτός έμειναν οι Σανγκόι και Καρώ και στις θέσεις τους οι Ρέινολντς και Κορέια.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

48′ Κεφαλιά του Ζαχίντ, έξω.

52′ Σουτ του Ρέινολντς, εύκολα ο Βάτερμαν.

56′ Πέναλτι τον ΑΠΟΕΛ, ο Κορέια ανέτρεψε τον Σάλαϊ και ο διαιτητής υπέδειξε αμέσως την παράβαση.

57′ ΓΚΟΛ 1-2 για τον ΑΠΟΕΛ με το χτύπημα πέναλτι του Ντε Καμάργκο!

63′ Ο Ορ στη θέση του Ζαχίντ.

64′ Ο Κάκκο στη θέση του Μπριζίτο.

68′ Κίτρινη στον Φαρίας για φάουλ στον Μακρίεφ.

72′ ΓΚΟΛ 1-3 για τον ΑΠΟΕΛ! Μπαλιά ακριβείας του Ορ από τα αριστερά, ο Ντε Καμάργκο πήδηξε ψηλά και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

76′ Ο Ποτέ στη θέση του Σάλαϊ.

79′ Ο Αντωνίου στη θέση του Ντε Καμάργκο.

85′ Κεφαλιά του Γκράσι, ψηλά έξω.

86′ ΓΚΟΛ 1-4 για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ποτέ έκανε ωραία κίνηση και με συρτό σουτ νίκησε τον Βεσελόφσκι για το τέταρτο γκολ της ομάδας του.

90’+2 Τέλος του αγώνα.


Νέα Σαλαμίνα (Λιάσος Λουκά): Βεσελόφσκι, Καρώ (46′ Ρέινολντς), Βοσκανιάν, Γκράσι, Μιντίκκης, Πόλιανετς, Νταμαού, Μπριζίτο (64′ Κάκκο), Μανογιάν, Σαγκόι (46′ Κορέια), Μακρίεφ.

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Βάτερμαν, Βούρος, Καρλάο, Ρουέδα, Λάγο, Φαρίας, Μοράις, Εμπεσίλιο, Σάλαϊ (76′ Ποτέ), Ζαχίντ (63′ Ορ), Ντα Καμάργκο (79′ Αντωνίου).

Σκόρερ: 6′ Νταμαού / Σάλαϊ 27′, Ντε Καμάργκο 57′, 72′, Ποτέ 86′

Κίτρινες: Γκράσι, Σανγκόι / Βάτερμαν, Φαρίας

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Αμμόχωστος»

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος

4ος: Ψευδιώτης Κώστας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ